HÍRHATÁR ONLINE - Eldekázta magát Orbán kedvenc miniszternője – most ügynökmúltú apja miatt magyarázkodhat

HÍRHATÁR ONLINE
   
 2021.01.20.
 Szerda
Ma Sebestyén napja van.
Holnap Ágnes napja lesz.
   EUR árfolyam
   357,23 Ft
   CHF árfolyam
   331,46 Ft
   
   
   
   
   
   

 

MINDEN HÍR | AKTUÁLIS | SZÍNES | BLOG | RENDŐRSÉGI HÍREK | SPORT | KULTÚRA | TÖBB HÍRHATÁR | HELYBEN VAGYUNK!

    
2019. 11. 28. 11:55     


Eldekázta magát Orbán kedvenc miniszternője – most ügynökmúltú apja miatt magyarázkodhat
A napokban Varga Judit igazságügyi miniszter kommunista múltú felmenőivel akarta alázni Dobrev Klárát. Az arrogánsan dekázgató Varga öngólt lőtt: azóta tele a sajtó saját apja Kádár alatt végzett ügynöki tevékenységével. A történtekre egy szubjektív fb-poszttal reagálnánk.

Kedvenc újkeletű üstökösszerű politikusom dr Varga Judit (megbízott) igazságügy-miniszter(helyettes) most elmondta, hogy a III/II-es SZT (szigorúan titkos) állományban alhadnagyi rendfokozatban szolgáló apja igaziból csak szállodavezető volt Miskolcon, valójában dödmödöm, nem olyan kommunista ügynök volt ő, nem is ügynök, nem is kommunista. Pláne nem olyan mint Dobrev Klára anyja, apja, nagyapja, kiskutyája, mert AZOK kommenisták, errgo Dobrev Klára (meg mások) is átmentett kommunisták. Az ő apja, meg ő, na az már nem.

 

Na, 1-2 meglátás.

 

III/II-es SZT tiszt nem úgy lett valaki, hogy mondjuk besétált két művelt, de morcos tiszt pl Korondi (Koch) Benjáminhoz, a híres kortárs költőhöz és dramaturghoz, és azt mondták neki, hogy "Korondi elvtárs, maga csodálatos szonetteket és ódákat költ, színházi dramaturgnak is elsőrangú, csak mi tudjuk hogy pénzért fiatalkorú cigány buzikurvákat toszik seggbe és szopat a nagykörúti lakásán, tehát ha továbbra is szeretne csodálatos szonetteket és ódákat költeni, meg elsőrangú színházi dramaturgnak maradni , és fiatalkorú cigány buzikurvákat is seggbetoszni és szopatni, ugyantessék már nekünk 2-3 havonta leírni, mit mond a többi buzi az Írószövettségben meg a Fészek Klubban. És akkor nem basszuk szét a karrierjét, jó?"

 

No nem. Az SZT tisztek jelentős része (pláne aki rendfokozatot viselt) a BM-től szervezték ki, és volt akit civil életből vettek át (be) - ezek azonban ideológiailag MIND megbízható emberek voltak, a rendszer támaszai, cement az építőtéglák között, nem botcsinálta kényszerített jelentésírók. Ők meggyőződésből cselekedtek, fenntartották a kommunista rendszert. Ők tartották fent.  Nem potyautasok, kívülállók, társutasok, stb voltak, ők voltak A RENDSZER. Noch dazu, lehetett nemet is mondani a beszervezési kísérletekrte, ekkor az illető max nem lett igazgató hanem megmaradt osztályvezető mérnöknek az UVATERV-nél, nem dolgozott  IMPEX vállalatnál csak kisebb helyen, de ennyi. Pl.

 

Mellesleg, a miheztartás végett, amikor egy SZT ügynök (mint Varga Judit apja) 8000 Ft jutalmat kap, a 70-es évek végén, akkor az összehasonlításul álljon itt, hogy atyám kezdő gépészmérnöki fizetése volt tán 2850 Ft, 1976-78 körül. Tehát Varga Judit apja jutalomként egy mérnöki fizu 3x-osát kapta. Ez vásárlóértéken ma milliós nagyságrend. Ezt bizonyosan nem olyannak osztogatták, aki nem dolgozott meg érte.

 

Még valami . Varga Judit apja a miskolci Avas Szálloda vezetője volt. Nem közismert, de a szállodások mindig és mindenhol, amióta a világ világ jelentenek a rendvédelmi szerveknek, a nyílt rendőri és fedett belügyi szerveknek is. Szakmai ártalom. És ne aggódjatok, 90 előtt szállodaigazgató is csak megbízható elvtárs lehetett, mint Schmitt Pál az Astoriában. (Tóth Tibor szólj ha tévedek).

 

Nekem persze semmi bajom azzal, hogy Varga Judit apja kommunista "ügynök", SZT tiszt volt, ez az érintett sara pláne ha meggyőződésből csinálta mert őszintén hitt a kommunizmusban. Nem is Varga Judit hibája vagy felelőssége.

 

Sőt azzal sincs nagy bajom, hogy Varga Judit olyasmit kér számon Dobrev Klárán, ami saját családfáján is szégyenfolt, úgy látom a politikusasszony a teljesen alaptalan arcoskodó arroganciát már miniszteri szinten sajátította el. Ez meg az ő sara.

 

Az viszont, hogy lelkesen belehazudik a sajtóba, hogy de az apja nem olyan volt, kissé felbasz.

 

De Judit, olyan volt. Ehhez képest próbáljon másokról nyilatkozni.

 

Csire Balázs

 

 


További hírek

  A modernizációban hisznek
2021. 01. 19. 20:22 pecsi-hirhatar.hu
  Erős gesztus: Jakab Péter a gettó felszabadításának emlékére gyújtott gyertyát
2021. 01. 19. 20:12 hirhatar.hu
  Nem kell több stadion – ezt maga az MLSZ elnöke közölte
2021. 01. 19. 20:12 hirhatar.hu
  Vécékért tüntettek - rabosították a Város Mindenkié Csoport három aktivistáját
2021. 01. 19. 20:12 hirhatar.hu
  Mennyibe kerülhet a csomagküldés?
2021. 01. 19. 18:20 21keruleti-hirhatar.hu
  Egyszerű, de nagyszerű - csomagküldés automatába
2021. 01. 19. 18:16 14keruleti-hirhatar.hu
  Villámgyors feladás és kézbesítés - válaszd a repülős csomagszállítást!
2021. 01. 19. 18:10 veresegyhazi-hirhatar.hu
  A női intimhigiénia
2021. 01. 19. 18:04 kecskemeti-hirhatar.hu
  Belföldi csomagfeladást tervezel? Ismerd meg a DPD Classic szolgáltatást!
2021. 01. 19. 17:56 fovarosi-hirhatar.hu
  Filmek és a valóság, avagy ne higgy a szemednek!
2021. 01. 19. 17:53 fovarosi-hirhatar.hu

IMPRESSZUM | MÉDIAAJÁNLAT | SZABÁLYZAT | HÍRLEVÉL

(c)2o15 Hírhatár Lapcsoport