HÍRHATÁR ONLINE - Mi alapján válassz pénztárgépet egyéni vállalkozóként?

HÍRHATÁR ONLINE
   
 2024.04.14.
 Vasárnap
Ma Tibor napja van.
Holnap Tas, Anasztázia napja lesz.
   EUR árfolyam
   391,76 Ft
   CHF árfolyam
   402,25 Ft
   
   
   
   
   
   

 

MINDEN HÍR | AKTUÁLIS | SZÍNES | BLOG | RENDŐRSÉGI HÍREK | SPORT | KULTÚRA | TÖBB HÍRHATÁR | HELYBEN VAGYUNK!

    
2024. 03. 27. 11:42     


Mi alapján válassz pénztárgépet egyéni vállalkozóként?
Vállalkozóként tudod, hogy neked kell döntéseket hoznod – ezzel nincs is baj, amikor a szakmádról, a vállalkozást érintő termékről, szolgáltatásról van szó. De egy pénztárgép vásárlása teljesen új terep a legtöbb vállalkozó számára.

 

Minden döntés nehéz mindaddig, amíg fogalmad sincs az egészről. Ilyenkor a legtöbb ember szereti valaki másra rábízni a választást: ő szakértő, biztosan jót ajánl nekem. Mi nem döntünk helyetted, de segítünk minden információt beszerezni a megalapozott, jó döntéshez.

 

Érdemes olyan szolgáltatót keresned, akinél széles pénztárgép választék van, valamint megfelelő türelem és segítség a sok-sok döntéshez szükséges információ megszerzéséhez.

 

Sokan gondolják azt, hogy a pénztárgép nem különbözik más műszaki cikktől, így aztán minél újabb modell, annál drágább. A korszerűbb technika azonban akár olcsóbb is lehet, egy ilyen pénztárgép több szolgáltatást is nyújthat és így akár jócskán meg is érheti – még akkor is, ha a végén mondjuk ez lenne a drágább. Hiszen a megfelelő döntést a vállalkozásod igényeinek ismeretében, a pénztárgépek működési hátterét átlátva, ár-érték arányban vizsgálva érdemes meghoznod. Aki kapásból a legolcsóbb pénztárgépet veszi meg, az hazárdírozik – akár jól is járhat, de le is maradhat egy sokkal jobb ajánlatról.

 

Melyik online pénztárgépet válaszd?

 

Az online pénztárgép ma már nem csak az előírásoknak történő megfelelésben segít, de például rengeteg adatot nyerhetsz ki belőle a forgalmadra vonatkozóan, ami hatalmas segítség a tervezés során!

 

Fontos, hogy a pénztárgép teljesítménye szinkronban legyen a várható forgalommal, valamint el kell tudnod dönteni, hogy a sok extra funkcióból, amelyek elérhetőek egy pénztárgép használata során, neked melyik segíti a munkádat, melyik éri meg az esetleges többlet költséget.

 

Ha szeretnél spórolni az online pénztárgép beszerzése során, akkor két megoldás mindenképpen adódik erre: az egyik az új készülék helyett a használt választása, a másik a vásárlás helyett a pénztárgép bérlése.

 

A használt pénztárgép esetén különösen fontos, hogy megbízható cégtől vásárolj, hogy a kapott garanciát valóban érvényesíteni is tudd.

Látszólag többlet kiadás, de lényegesen megkönnyítheti a munkádat pár hasznos pénztárgép „kellék” beszerzése is: vonalkódolvasó, esetleg mérleg, POS terminál és kártyaleolvasó.

 

A bérlés mellett szól egy egyszerű számítás: minden fillérre szükséged van, így érezhetően jobban jössz ki anyagilag, ha havi díjat fizetsz, mintha egyszeri nagyobb kiadást választasz. Másrészt a vállalkozásod bővülésével, a pénztárgép megismerésével módosulhatnak az igényeid és a pénztárgép csere egyszerűbb bérleti konstrukció esetén.

 

Fontos a pénztárgép üzembe helyezése

 

A készülék kiválasztásával még nem végeztél, hiszen azt csak akkor lehet használatba venni, ha szakértő beélesíti, aminek szintén van egy külön díja.

 

Az online pénztárgép az előírásos működése során kommunikál a NAV szerverével, ezt pedig a készülékbe épített SIM chip segítségével mobilhálózaton keresztül teszi. Mindenképpen kell tehát egy előfizetői szerződés is valamelyik mobilszolgáltatóval. Minden online pénztárgép esetében kötelező az éves szerviz felülvizsgálat, melynek során a szakember ellenőrzi, hogy a készülék az előírásoknak megfelelően működik-e. A beüzemeléstől számított egy éven belül kell először sort kerítenie erre, persze ennek is van díja.

 

Láthatóan sok kérdés merül fel a pénztárgép vásárlásával, működtetésével kapcsolatban, szakértőink segítenek neked az eligazodásban. A honlapunkon hasznos dolgokat olvashatsz, tájékozódhatsz az éppen aktuális online pénztárgép árakról és akciókról.

Ha úgy érzed, hogy segítségre van szükséged, akkor ne habozz, bátran forduljon hozzánk, várjuk megkeresésedet!


További hírek

  Nemzetközi díjra jelölték Bacskó Tündét
2024. 04. 13. 22:04 pecsi-hirhatar.hu
  Magyar Péter, a hiányzó hős
2024. 04. 13. 08:33 hirhatar.hu
  Bodrogi Gyula 90 éves lett
2024. 04. 13. 08:33 hirhatar.hu
  A világ legnagyobb IT vállalata tarol a használt laptopok piacán is
2024. 04. 12. 14:15 hirhatar.hu
  Április 11. a Parkinson betegek világnapja
2024. 04. 11. 22:55 pecsi-hirhatar.hu
  A falpanelek használatának 3 előnye
2024. 04. 11. 17:14 fovarosi-hirhatar.hu
  Ismerkedj meg a lakásfelújítás legfontosabb építőanyagaival!
2024. 04. 11. 17:07 pestmegyei-hirhatar.hu
  A versek veszik birtokba a várost
2024. 04. 09. 21:59 pecsi-hirhatar.hu
  Voltak turistaházaink a Budai-hegyekben is
2024. 04. 09. 19:50 hirhatar.hu
  A gyerekek igazán tudnak örülni az ajándékoknak
2024. 04. 09. 19:37 13keruleti-hirhatar.hu

IMPRESSZUM | SZABÁLYZAT

(c)2o15-2o23 Hírhatár Lapcsoport