HÍRHATÁR ONLINE - Utolsó megjegyzés a tusványosi őrjöngéshez

HÍRHATÁR ONLINE
   
 2024.04.22.
 Hétfő
Ma Csilla napja van.
Holnap Béla napja lesz.
   EUR árfolyam
   394,83 Ft
   CHF árfolyam
   406,73 Ft
   
   
   
   
   
   

 

MINDEN HÍR | AKTUÁLIS | SZÍNES | BLOG | RENDŐRSÉGI HÍREK | SPORT | KULTÚRA | TÖBB HÍRHATÁR | HELYBEN VAGYUNK!

    
2022. 07. 25. 16:51     


Utolsó megjegyzés a tusványosi őrjöngéshez
Egészen lenyűgöz az a történelmi és „történelmen túli” ostobaság, ahogy egyesek azt kezdték el bizonygatni, hogy ugyan már, Orbán a kevert fajú és a tiszta fajú teóriát kizárólag vagy legalábbis meghatározóan a muszlim világgal szemben alkalmazta – Gábor György jegyzete.

Hiszen míg az Európába érkező muszlimok egy jelentős része ellenséges területnek, ellenséges világnak, ellenséges kulturális közegnek tekinti a zsidó-keresztény világot, s ezért támadnak ellene, addig a zsidóság sosem törekedett arra, hogy a saját képére átalakítsa a befogadó országot, épp ellenkezőleg: dolgozott annak fejlődésén, hozzájárult annak kultúrájához, civilizációjához.

 

Ez azért nagyon vicces, mert próbálták volna ugyanezek mindezt azoknak elmagyarázni, akik a fajelmélet megalkotóiként és alkalmazóiként meggyőződéssel vallották, hogy a kereszténységtől idegen zsidóság Európa bacilusa, féregként rágják szét az európai keresztény nemzetek testét, romlott nyelvükkel elcsúfítják a magyar nyelvet, összeesküvésen alapuló nemzetek fölötti háttérhatalmukkal azon vannak, hogy lerombolják a keresztény népek világát.

 

Tönkretegyék azt, gazdaságilag kiszipolyozzák, istengyilkos és kútmérgező nép, a kereszténység örök ellensége, gyermekgyilkosok, Júdás leszármazottai, a népeket nyomorba taszító extraprofit elkötelezettjei, nemzethez nem kötődő, örökké idegenszívűeknek megmaradó, erkölcsi és fizikai fertő, ezért a „zsidó szenny kiküszöbölendő”, s velük szemben a teljes tisztogatás végrehajtandó. És még hosszan sorolhatnám. Vagyis így gondolkodik az, aki fajokra osztja fel az egységes fajú emberiséget, ám a felosztásával szemben nincs helye racionális érvnek, vagy annak, hogy ezek vagy azok elmondják: de hiszen épp ellenkezőleg: mi egészen mások vagyunk, mint amiknek tetszenek gondolni minket.

 

És még valami: az egyik leghánytatóbb mondata a beteg elmének így hangzott: „az EU mindenkinek kötelezően csökkenteni akarja 15 százalékkal a gázfogyasztását. Nem látom, hogy hogy kényszerítik ki. Bár erre van német know-how... Régebbről, úgy értem...” Tévedés, ezt nem a németek kapták, hanem az egész civilizált világ: aki ezzel szórakozik, az tényleg kiírja magát ocsmány tahóságával a civilizált világból.

 

Mit szólt volna a sportot szerető Orbán, ha egy német sportriporter azzal viccelődött volna, hogy a magyar úszósport azért olyan sikeres, mert volt magyar know-how, „régebbről, úgy értem”, amikor a magyarok sikeresen úsztattak a Dunában.

 

                                                                                ***

Mint ismert, Orbán a tusványosi rendezvényen többek között arról beszélt, hogy bár most kevesebb szó esik a migrációról, de a helyzet változatlan, Soros György és a brüsszeli erők még mindig ránk akarják kényszeríteni a migrációt, bíróság elé citálták Magyarországot, „el is vagyunk ítélve” – mondta a miniszterelnök, aki szerint ezt az ítéletet eddig csak az ukrán válság miatt nem kezdték el végrehajtani.

 

„Mi csak azt kérjük, hogy ők ne akarják ránk kényszeríteni azt a sorsot, amit mi nem sorsnak, hanem végzetnek látunk egy nemzet számára.”

 

A miniszterelnök szerint az internacionalista baloldal csele, hogy Európában eleve kevert népesség él. Orbán azt mondta, ez szemfényvesztés. Van, ahol európai és Európán kívüli népek keverednek, és ahol európai népek keverednek, mint a Kárpát-medence.

 

„Mi nem vagyunk kevert fajúak” – mondta, „és nem is akarunk azok lenni”.

 


További hírek

  Az elektromos autók töltésének folyamata is megállíthatatlanul fejlődik
2024. 04. 22. 15:35 fovarosi-hirhatar.hu
  Díjátadó borkóstolóval színesítve
2024. 04. 21. 21:49 pecsi-hirhatar.hu
  Nehogy tragikus hős legyen
2024. 04. 21. 10:22 hirhatar.hu
  Állami revizorok ellenőrzik titokban a betegeket a kórházakban
2024. 04. 21. 10:22 hirhatar.hu
  A bántalmazott nép és a kritikát nem tűrő remény
2024. 04. 21. 10:22 hirhatar.hu
  Különleges koponyasebészeti eljárás csak Pécsen
2024. 04. 19. 09:15 pecsi-hirhatar.hu
  Lehetséges általános közérzet-javulás egy táplálékkiegészítőtől?
2024. 04. 19. 08:47 pestmegyei-hirhatar.hu
  Halas tanösvény a pécsi Malomvölgyi parkerdőben
2024. 04. 18. 21:05 pecsi-hirhatar.hu
  Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
2024. 04. 18. 17:49 hirhatar.hu
  Havas Henrik építené Gattyán György médiabirodalmát
2024. 04. 18. 17:49 hirhatar.hu

IMPRESSZUM | SZABÁLYZAT

(c)2o15-2o23 Hírhatár Lapcsoport