Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Szabina napja van.

Tudatmódosult állapotban

2014-11-01 20:56:28


Ezek tényleg vagy hülyék vagy pofátlanok, esetleg hülyék és pofátlanok is egyszerre.
Merthogy arra azért nem vennék ciánkálit, hogy alkohol-ügyekben tájékozatlanok, legfeljebb a kommersz szeszesitalok idegenek tőlük, mióta felvitte Isten a dolgukat.
Mikor még nem voltak ekkora nagyemberek, akkor leitták az Anatómiai Intézetben a kétfejű gyerekről a spirituszt is.

Amúgy a legfinomabb alkohol nagy mennyiségű fogyasztása is komoly egészségi kockázatot jelent, a tetejében tele van etil-alkohollal, csak a károkozás e tekintetben nem annyira szembetűnő, mert aki a kommersz italtól hány, az egy ócska, szemét alkoholista, míg az, aki a Chivas Regaltól, az tisztelt főorvos úr, esetleg a képviselő úr, bohém hangulatban...
Nadehogy ezt az etil-alkohol dolgot az egészségügyért felelős államtitkárságon - a portást is beleértve - akárki is ki merte ejteni a száján, abból csak egy következtetés, hogy a magyar egészségügy kétszáz kilométeres körzetéből farokfelcsapva és rohanva menekülni kell.
Namármost a kabinet az én legszerényebb véleményem szerint szarik a nép egészségére, különben nem csökkentette volna az egészségügyre fordítható kiadásokat az utóbbi öt évben a GDP 9.1 százalékáról a GDP 8.3 százalékára, nem szórakozott volna a rokkantnyugdíjasokkal, és nem tartaná a nép negyven százalékát nyomorban.
És nem kellene a bubópestis diagnosztizálásától számítva fél évet várni az első kezelésre.

Azt sem nagyon értem, hogy a házi pálinka-kotyvasztás állami támogatása hogy fér össze ezzel az intézkedéssel, ugyanis, ha valami veszélyes, akkor a házi pálinkafőzés veszélyes, a javából.
Ott aztán az alkesz nem tétovázik, ha már nem égeti pici száját, úgy issza a rézelejét, mint a kéttéglás módszerrel itatott teve, aztán ott nem bíbelődik senki az etil meg a metilalkohol differenciáldiagnosztikájával, gallér mögé, oszt jónapot!
Tetszik piszkosul ez az aggodalom, az meg mégjobban, hogy már megint a legszegényebbek életét keseríti meg Szeretett Vezérünk.

Persze nem ez az egyetlen gond így ciklus elején, de hát ez várható is, ilyenkor jönnek a nehéz napok.
Például, akik kereszténydemokratáknak hívják magukat, ismét előhúzták a szemeteskosárból régi kedves ötletüket a boltok vasárnapi nyitvatartásának tilalmáról.
Régi gumicsont ez, de ettől még nem kevésbé hülyeség.
Jó szokásuk szerint megvédik az embereket önmaguktól és boldoggá teszik őket, ha beledöglenek is.
De a bolti eladó családja körében fogja tölteni a vasárnapot, ha a fene fenét eszik is, merthogy ezt kívánja a keresztény erkölcs: az Úr napját szenteld meg!
Még szerencse, hogy a Virágvasárnapot nem kell vezényszóra megszagolni.

De szép is lesz, ott ül majd a család a munkanélküli eladó asztala körül és nézi a tepsit, keresi benne a libát, de nem találja.
Az sem, akinek még van munkája, merthogy a túlórapénzek kiesése miatt a vasárnapi menü krumplileves lesz, paprikáskrumplival – de jó magyar étel is az!.
A nyugdíjas is örülni fog neki, mert idáig elmehetett egy hónapban akár tízszer is tíz különböző bevásárlóközpontba, ahol meleg volt, nem kellett fűtenie, ehetett is egy főzeléket, tésztát olcsón, a főzéssel sem kellett a rezsicsökkentésnek keresztbefeküdni, de legalább most majd didereghet otthon.
A fiatalok is szeretni fogják az ötletet, nekik ez egy közösségi tér volt, ahol lehet beszélgetni, nézelődni, moziba menni, így meg majd legalább erkölcsösen töltik az időt, elmennek a templomba, vagy betörni, elfoglalják magukat…
A hárshegyi mosolygót  itt nem megszüntették, hanem kiterjesztették az ország teljes területére, ami rendben is lenne, ha a betegek nem vették volna át az ápolók szerepét.

Mindenesetre iratkozzatok be gyorsolvasás-tanfolyamokra, mert kevés már az az idő, amikor azt olvashattál az interneten, amihez kedved volt.
A Vezér meghirdette a Nemzeti Konzultációt az internettel kapcsolatban, és miközben mindenki el volt foglalva az adó problémájával, egy odavetett félmondattal elmondta, hogy az internet szabályozása is napirenden van, ennél már csak az lenne félelmetesebb, ha az internet megvédéséről delirálna.
Hát nem tudom – azzal ki lehetett vinni az utcára a tömeget, hogy pénzt akartak kivenni a zsebéből, de az kérdéses, hogy az érdekelne-e ennyi embert, ha az információt veszik el tőlük, hiszen, ahogy a nóta mondja: nem tudom, nem fáj…

Hát, majd meglátjuk.
Nő fel az új nemzedék, tehetetlen és kiszolgáltatott marad-e, mit felmenői, vagy le tudja vetkőzni az egoizmusát és megérti végre, hogy az ő élete is csak akkor lesz szép és boldog, ha a körülötte élő emberek is normális életet élhetnek.
Ha megérti, tesz is érte, akkor van esélyünk, ha nem, akkor éppen olyanok leszünk, mint a vizigótok, akikről majd az itt élő népek olvasgatnak a történelemkönyvekben, jó esetben filmet csinálnak róluk, Viktor a barbár címmel.
Szép film lesz, az őrült barbár a fogai között egy Gyurcsányt tartva táncol, közben dönti magába az etilalkoholt, majd utánaküldi a romát - tölts még egyet Flóri!

:O))) 

 Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A várva várt Billingo Bankszinkron megérkezett! Segítségével minden eddiginél könnyebben menedzselhetőek a p...
Bővebben >>