Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Tekla napja van.
Első12345KövetkezőUtolsó (1412)
Hogyan válasszuk ki a megfelelő nyílászárót?
Minden egyes épületben, ingatlanban a nyílászáró központi szerepet játszik. Kitekintést nyújt a külvilágra, de egyben el is választ minket tőle. Akár két helyiséget is elválaszthat és összeköttetést is ad egyszerre. Azonban egyáltalán nem mindegy, hogy milyet választunk, mivel több szempontra is oda kell figyelni.
2023-09-21 13:36:38, Hírek, Színes Bővebben
Reneszánszát éli a pilates
Annak ellenére, hogy a pilates egy teljes testet intenzíven átmozgató sport, amely bárhol elkezdhető, csupán egy matracra van hozzá szükség, a reneszánszának kezdete mégis a Covid időszakára datálható vissza, amikor a karantén miatt mindenki az otthoni mozgás lehetőségeire tudott csak hagyatkozni.
2023-09-21 13:36:36, Hírek, Színes Bővebben
Mit tud nyújtani egy modern zuhanyfüggöny?
Minden otthonban van egy helyiség, ahol az esztétika, a funkcionalitás és a kényelem egyszerre találkozik. Ez nem más, mint a fürdőszoba, ahol számtalan eszköz kialakítására kell odafigyelni a vásárlás során. Az egyik ilyen a zuhanyfüggöny, amiből ma már igazán modern változatok is kaphatók.
2023-09-21 13:36:34, Hírek, Színes Bővebben
Hogyan teheted hatékonyabbá céged belső kommunikációját?
Ha felmerül egy kérdés, amit gyorsan szeretnénk megbeszélni kollégáinkkal, azt ma már számos módon megtehetjük. Azonban nem mindegyik módszer bizonyul olyan hatékonynak, mint amilyennek elsőre tűnik. Melyik eszközt célszerű használnunk, ha szeretnénk, hogy a céges levelezés problémamentessé váljon?
2023-09-21 13:36:32, Hírek, Színes Bővebben
Anthuriumok: miért érdemes szobanövényként tartani őket?
Az utóbbi években – részben a koronavírus-járványnak köszönhetően – egyre több növényfaj és nemzetség válik keresettebbé, de még mindig akadnak olyan fajták, amik csak most kerültek előtérbe. Ilyen az anthurium andreanum, amely egy igen különleges és könnyen gondozható növény. Kissé hasonlít a nagy flamingóvirágra, bár azért van köztük különbség.
2023-09-21 13:36:29, Hírek, Színes Bővebben
Otthonunk fontos kiegészítői: a közepes méretű szőnyegek
Ahhoz, hogy az otthonunk maradéktalanul elnyerje a tetszésünket, és minden részletében megfeleljen az elképzelésünknek, sok mindenre szükség van. Többek között például a közepes méretű szőnyegekre is, amik a lakás több pontján is megtalálhatóak.
2023-09-21 13:36:26, Hírek, Színes Bővebben
Hasznos tanácsok a kamáslis tipegőzsák használatához
Te tudod, mi az a kamásli? Egy német szóból ered a kifejezés, és eredetileg ezt a műanyag védőeszközt a cipők felső részére húzták, hogy megvédje a lábbelit a sártól. Van azonban egy különleges hálózsák is, amelyen szintén van kamásli.
2023-09-21 13:36:24, Hírek, Színes Bővebben
Üzleti célra szánt nyomtató? Ne feledkezzünk meg a kellékanyagokról sem!
Hogy egy üzleti célra szánt nyomtatót megfelelően tudjunk használni, szükségünk lesz különböző kellékanyagokra is. Ezek nélkül vagy nem fog hosszú távon működni a megvásárolt készülékünk, vagy egyáltalán nem tudjuk vele előállítani azt, amiért vettük. Nézzük, miről is van szó pontosan!
2023-09-21 13:36:21, Hírek, Színes Bővebben
Hogyan válasszunk dohányzóasztalt a nappalinkba?
Nem vitás, hogy otthonunk egyik legfontosabb helyisége a nappali, elvégre itt kínáljuk hellyel a vendégeinket, és mi magunk is előszeretettel gyűlünk itt össze a családtagjainkkal. Éppen ezért nagyon fontos, hogy körültekintően válasszuk ki a bútorokat, köztük a dohányzóasztalt is.
2023-09-13 11:41:28, Hírek, Színes Bővebben
Felkészültél a hosszú őszi és téli estékre?
Most, hogy már végérvényesen véget ért a nyár, mindenki készülődni kezd a rövidebb nappalokra, amikor már a délutáni órákban sötétség borul a világra. Persze az élet nem áll meg, sőt, az sem törvényszerű, hogy nyomott vagy letargikus hangulatban kell, hogy teljenek ezek az esték!
2023-09-13 11:41:26, Hírek, Színes Bővebben
Mivel borítsuk be a tankönyveket és füzeteket?
Napjainkra az elterjedt módszer mind a tankönyveket és füzeteket illetően a műanyag átlátszó borítás, melynek számtalan válfaja ismert. Régebben a tankönyveket különböző színű, vékony csomagolópapírral vonták be, amely egyrészt nagyon hamar tönkrement, másrészt a papírfelhasználás csökkentése érdekében a környezetvédelem szempontjait is előtérbe helyezték.
2023-09-13 11:41:24, Hírek, Színes Bővebben
Melyek azok a munkakörök, ahol szükség lehet rendezvényszervezői ismeretekre?
Manapság azok a piacképes szakmák, amelyekben többféle kompetencia is megnyilvánul. Ma már sem egy asztalos, sem egy autószerelő nem lehet sikeres, ha nem ért a számítógéphez, egy sales-esnek is szüksége van marketingismeretekre és fordítva.
2023-09-13 11:41:22, Hírek, Színes Bővebben
Miért fontos a páramentesítés beázás esetén?
A nyár a tetőcserék és tetőfelújtások kedvelt időszaka, hiszen általában kevesebb csapadék jellemző ezekben a hónapokban. Az utóbbi években azonban annyira kiszámíthatatlanná vált az időjárás, hogy könnyen belefuthatunk a tetőcserép leszedésekor egy kiadós zivatarba, aminek következtében beázik a lakás beltere is.
2023-09-13 11:41:20, Hírek, Színes Bővebben
Első12345KövetkezőUtolsó (1412)
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Ahhoz, hogy az otthonunk maradéktalanul elnyerje a tetszésünket, és minden részletében megfeleljen az elképzel...
Bővebben >>