Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Zita napja van.
14 év után nem csak az ATV-től, de a képernyőtől is búcsúzni kényszerül a népszerű tévés
2024-02-24 13:57:06
14 év után nem csak az ATV-től, de a képernyőtől is búcsúzni kényszerül a népszerű tévés

14 év után nem csak az ATV-től, de a képernyőtől is búcsúzni kényszerül a népszerű tévés

A műsorvezető a közösségi oldalain jelentette be, hogy távozik a csatornától, illetve búcsút int a képernyőzésnek is. A műsorvezető ellen egy botrányos kijelentés miatt indított fegyelmi eljárást a csatorna. A Márki-Zay Péterrel való beszélgetés során a Magyar Szigorlat című műsorban került szóba a pedofília témája, ennek kapcsán Kaleta Gáborról is szó esett.

 

Mint ismert, Kaleta ellen 2020-ban indult büntetőeljárás Peruban, miután több ezer kiskorúról készült, pornográf képet találtak a laptopján. Somos András úgy nyilatkozott Kaletáról, hogy nem követett el pedofil bűncselekményt. A csatorna a kijelentés után azonnal eljárást indított ellene, ám még mielőtt azt lezárták volna, Somos András önként mondott fel, egyúttal felfüggesztette a televíziós tevékenységét.

 

A Facebook-oldalán az alábbiakban búcsúzott a nézőitől:

 

"Kedves Néző, fájó szívvel hoztam meg éjjel a döntést: felfüggesztem a televíziós tevékenységemet.1995 óta párhozamosan két szakmában próbáltam maximálisat nyújtani. Hálás vagyok a sok ismeretért és tapasztalatért, amelyeket az évek során megszereztem. A kettős terhelés 2018 óta, mikortól önálló ügyvéd is vagyok, mostanra ütött vissza, a reggeli adásban elkövettem egy súlyos hibát, amely egyébként – aki ismer, tudja – a gondolataimtól, a számomra oly fontos áldozatvédelemtől, a bántalmazottak iránt érzett ösztönös szolidaritástól teljesen távolra sodort a befogadó szemében. Egész újságírói létem az elesettek védelméről, a bántalmazottak segítéséről szólt. Köszönöm, hogy tagja lehettem az ATV csapatának, 14 év alatt nagy utat tettünk meg együtt. Hálás vagyok azért, hogy kollégáim ezen az úton végig segítettek. A mostani helyzetben nem lehet másképp: a jelenlegi közhangulatban jelenlétemmel nem terhelhetem ezt az ígéretes cégcsoportot, az ATV Groupot."

 

További híreink
Az unió történetének legnagyobb bővítése
Ünnepi ülés keretében emlékezett meg az Európai Parlament az unió legnagyobb bővítésének 20. évfordulójáról.
2024-04-24 17:17:05, Hírek, Színes Bővebben
Nagyobb védelem az egyre kifinomultabb emberkereskedelem ellen
Nagyobb védelmet nyújtanak az emberkereskedőknek áldozatul esetteknek az Európai Parlament által elfogadott szabályok.
2024-04-23 19:19:20, Hírek, Színes Bővebben
A bejárati ajtó több mint egy egyszerű nyílászáró
Igaz, egy beltéri ajtóhoz hasonlítva már nem is olyan “egyszerű” a szerkezete, hisz sok mindenben eltér a felépítése, kialakítása. A bejáratnál lévő nyílászáró szimbolizá...
2024-04-23 16:35:24, Hírek, Színes Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Az önkormányzati választáson főpolgármesterként induló Vitézy Dávid a BKK-rendészet megerősítése után új szó...
Bővebben >>