Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Zita napja van.
A legizgalmasabb ajándék a párodnak
2022-12-29 10:26:06
A legizgalmasabb ajándék a párodnak

A legizgalmasabb ajándék a párodnak

 BoudoArt budapesti fotóstúdiójában a boudoir fotózás - mint ahogy a neve is sejteti - a hálószoba rejtelmeibe vezet, és olyan oldaladról mutat meg, ami a hétköznapok során rejtve marad. A képek nem a nagyvilágnak szólnak, nem a social media oldalakra készülnek. Csak olyan embernek ajándékozd őket, akiben megbízol! 

 

A fotók általában szép fehérneműben készülnek rólad, természetesen annyit és úgy megmutatva, hogy ízléses legyen a kép. A különböző kiegészítők, boák, selyemköntösök, sálak, tollak - melyek takarnak és sejtetnek is egyúttal - a fotóstúdióban a rendelkezésedre állnak.

 

Milyen a fotóstúdió?

 

A BoudoArt fotóstúdiója Budapesten, a belvárosban található. A mintegy 130 négyzetméteres stúdióban különböző hátterek, és húsz háttérszín közül választhatsz. Ezek mellett kiegészítőelemekkel, szófákkal, puffokkal, díszpárnákkal és egyéb lakástextilekkel rendezik be a teret az elképzeléseidnek megfelelve. 

 

Ha nincs konkrét ötleted, a fotós szakember ebben is tud segíteni, hiszen a fotózás előtt megbeszél veled mindent. A fotóstúdióban nem kell aggódnod az időjárási viszonyoktól, amik sokszor tönkreteszik a fotózást. Nem lesz árnyék a képen, nem süt a szemedbe a nap. A fotókon egyedül csak te fogsz ragyogni. Erről a női fotós szakértelme, a lámpák, a speciális megvilágítás, a jó beállítás és az együtt kiválasztott háttér gondoskodik. 

 

Hogyan zajlik?

 

Fotózás előtt a fotós szakember elbeszélget veled az elképzelésekről. Ez a beszélgetés azért is jó, mert feloldódik benned minden - a fotózással kapcsolatos - szorongás, hiszen kevés az olyan ember, aki ne izgulna legalább egy kicsit egy ilyen esemény előtt. 

 

Az izgulás a fotókon is meglátszik, ezért is célszerű a beszélgetésre időt fordítani. A beszélgetés után egy külön öltözőben van lehetőséged átöltözni, illetve ha szeretnéd, még előtte fodrász és sminkes szolgáltatást is igénybe vehetsz. 

 

Miért előnyös a női fotós?

 

A boudoir fotók készítése során a legtöbb fotóalany női fotóssal szeret dolgozni, hiszen ezek a képek intimebb szférába engednek bepillantást. Nőként a szakember átérzi a helyzetet, meglátja és megörökíti a legjobb pillanatokat, megtalálja a legelőnyösebb beállításokat. Gyakran fordul elő, hogy a fotóalany is meglepődik az elkészült képeken, annyira jól sikerülnek.

 

Ha tehát olyan ajándékot szeretnél adni a párodnak, ami megerősíti vagy felpezsdíti a kapcsolatotokat, akár egy születésnapra, vagy évfordulóra is kiváló ötlet lehet a boudoir fotók készítése. 

 

(x)

További híreink
Az unió történetének legnagyobb bővítése
Ünnepi ülés keretében emlékezett meg az Európai Parlament az unió legnagyobb bővítésének 20. évfordulójáról.
2024-04-24 17:17:05, Hírek, Színes Bővebben
Nagyobb védelem az egyre kifinomultabb emberkereskedelem ellen
Nagyobb védelmet nyújtanak az emberkereskedőknek áldozatul esetteknek az Európai Parlament által elfogadott szabályok.
2024-04-23 19:19:20, Hírek, Színes Bővebben
A bejárati ajtó több mint egy egyszerű nyílászáró
Igaz, egy beltéri ajtóhoz hasonlítva már nem is olyan “egyszerű” a szerkezete, hisz sok mindenben eltér a felépítése, kialakítása. A bejáratnál lévő nyílászáró szimbolizá...
2024-04-23 16:35:24, Hírek, Színes Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Sokan gondolkodnak el azon 35-40 évesen, vajon jól választottak-e szakmát. Az életközépi válság olykor arra sa...
Bővebben >>