Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Ervin napja van.
A legjobb magyar teniszező nekiment a szövetség vezetőjének
2018-08-25 10:33:10
A legjobb magyar teniszező nekiment a szövetség vezetőjének

A legjobb magyar teniszező nekiment a szövetség vezetőjének

Az év negyedik Grand Slam-tornáján, a hétfőn kezdődő US Openen a világranglistán karriercsúccsal 40. Fucsovics Márton a talán legjobb formában lévő játékossal, Novak Djokoviccsal mérkőzhet a főtábla első körében.

 

A legjobb magyar férfiteniszező már erre a mérkőzésre koncentrál, de előtte még péntek este posztolt egy szokatlanul éles bejegyzést, amiben egyszerre ment neki a Magyar Tenisz-szövetségnek, és a Davis-kupa-kapitánynak, Köves Gábornak. Előbbi szerinte "nem adja meg azt az elismerést, amit az elért eredmények alapján megérdemelnek a fiúk és az őket felkészítő edzők. Jeleztem, nem biztosítottak a feltételek, nem megfelelő a légkör a további sikeres szerepléshez."

 

Míg utóbbiról, akivel kívülről nézve igen jó a munkakapcsolata, és pazar eredményeket értek el együtt az elmúlt egy évben, ezt írja: "Korábban a mindenkori DK-kapitány képviselte a játékosokat a szövetségi kérdésekben. Sajnos a mostani kapitányra ebben sem számíthattunk, miközben az is kiderült, hogy a pályán sincs megfelelő összhang közöttünk. Ezt is hónapokkal ezelőtt jeleztem a Szövetség vezetőinek, semmi nem történt, hogy közösen megoldást találjunk."

 

Mindezek után Fucsovics valószínűsíti, hogy nem fog pályára lépni a csehek elleni budapesti párharcban szeptember közepén.

 

"Jellemző a mostani hozzáállásra, hogy három héttel a csehek elleni sorsdöntő mérkőzés előtt még senki nem keresett meg a közelgő Davis-kupával kapcsolatban. Csak abból gondolom, hogy a Szövetség számít a játékomra, mert hetek óta velem népszerűsítik az eseményt. Nem szeretnék csalódást okozni senkinek, de nehezen tudom elképzelni, hogy pályára lépek a csehek ellen."

További híreink
Mitől olyan realisztikus, de mégis biztonságos az airsoft lövedék?
Az airsoft több mindenben is különbözik a paintballtól, mégis olykor összetévesztik a kettőt. Ami biztos, hogy mindkettő biztonságos, az airsoft esetén azonban különösen ...
2024-04-26 11:58:47, Hírek, Sport Bővebben
Mindenki álma és rémálma egyszerre: az első randi!
Az talán ma már nem is kérdés, hogy a kapcsolatok java része az internetes portálokon kezdődik. Akár a közösségi oldalakat, akár a társkereső portálokat nézzük, mindegy...
2024-04-18 12:07:52, Hírek, Sport Bővebben
Hogyan érdemes a vakolt falat festeni?
Mind kül-, mind pedig beltéren változatlan népszerűségnek örvend a vakolás, amely egy kifejezetten nagy múltra visszatekintő építési művelet. A kültéri vakolat nem csupán...
2024-04-16 09:42:07, Hírek, Sport Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A mesterséges megtermékenyítés hatásfokának növelése és az embriók maximális védelme érdekében csökkentették a...
Bővebben >>