Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Izsó napja van.
A magyar humor világhírű: Nobel-díjra jelölnék Orbánt és Putyint – csak az a baj, hogy komolyan gondolják
2018-12-28 10:59:05
A magyar humor világhírű: Nobel-díjra jelölnék Orbánt és Putyint – csak az a baj, hogy komolyan gondolják

A magyar humor világhírű: Nobel-díjra jelölnék Orbánt és Putyint – csak az a baj, hogy komolyan gondolják

A társaság már három éve is próbálkozott ugyanezzel, akkor Lovász László MTA-elnököt próbálták meggyőzni arról, hogy terjessze fel Orbánt és Putyint a díjra. Ekkor nem jártak sikerrel. Ezúttal az MTA-hoz és a Magyar Országgyűléshez, valamint Kásler Miklós humánerőforrás-miniszterhez fordultak.

 

Az egyesület szerint azért kellene Orbánnak és Putyinnak kapnia a Nobel-békedíjat, mert az orosz elnök „a világbéke, az európai kultúra és kereszténység letéteményese, a magyar politikus pedig „a legtöbbet tett kontinensünk békéjének és biztonságának megőrzése érdekében azzal, hogy megvédte Európa határait az illegális (adott esetben terrorista elemek) beáramlásától".

 

A kérdés már csak az, hogy az orosz elnök hova tud beállni a rakétakilövőjével a díjátadón, a múlt csütörtökön legalábbis arról beszélt, hogy nem szabad alábecsülni egy nukleáris háború veszélyét.

További híreink
Magyarország – én így (nem) szeretlek
Egy döbbenetes történet arról, hogy mivé lett ez az ország mára, 30 évvel a politikai rendszerváltás után, mára a szenvtelen lelki nyomorba taszítva.
2019-08-25 17:55:42, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Egy rezsiutalvánnyal lefizetett nyugdíjas „levele” Orbánnak
Nagyon Mélyen Tisztelt Miniszterelnök úr! Bevallom, szíven ütött az a gesztus, ahogyan hogy méltóztatott bejelenteni a kilencezer forintos rezsiutalványt, úgyis, mint a n...
2019-08-25 14:30:44, Hírek, Aktuális3 Bővebben
70 milliót kapott a Szent Jobb – a bal semmit
A kormány 70 millió forintot csoportosít át a Miniszterelnökségtől az Emberi Erőforrások Minisztériumához egy friss kormányhatározatban szereplő salátajogszabály szerint ...
2019-08-25 14:30:41, Hírek, Aktuális3 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Az Igazságügyi Minisztériumban munkacsoport alakul a techmultikkal (például a Google és a Facebook) kapcsolato...
Bővebben >>