Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Tibor napja van.
A Momentum szerint Sulyok Tamás méltatlanná vált a köztársasági elnöki pozícióra
2024-03-22 12:57:58
A Momentum szerint Sulyok Tamás méltatlanná vált a köztársasági elnöki pozícióra

A Momentum szerint Sulyok Tamás méltatlanná vált a köztársasági elnöki pozícióra

Bedő azt írta: „a köztársasági elnök apja, dr. Sulyok László a Fejér megyei nyilasok vezetője volt, nem pedig a kommunizmus ártatlan áldozata és üldözöttje, ahogy azt a magyar államfő korábban állította. A mai nap pedig nyilvánosságra került egy dokumentum, ami szerint Sulyok Tamás édesapja néhány nappal azután, hogy 1944-ben Székesfehérvár zsidó származású lakosait összegyűjtötték és elhurcolták, kérelmet írt a város polgármesterének, amelyben azt írta, hogy a Magyar Nemzeti Szocialista Párt nevében, annak megyei vezetőjeként az elhurcolt zsidók vagyonából egy pártirodára és ’zsidóbútorokra’ is igényt tartana”.

 

A családunkat nem tudjuk megválasztani, azt viszont igen, hogy igazat mondunk, vagy tagadjuk és hazudunk a múltról. Orbán Viktorék legújabb köztársasági elnöke az utóbbit választotta, így két hét alatt méltatlanná vált a tisztségre – tette hozzá közösségi oldalán Bedő Dávid.

 

Gergely Anna kutatásaira hivatkozva a Telex közli azt a levelet, amit a jelenlegi köztársasági elnök apja írt a székesfehérvári polgármesternek.

 

„Polgármester Ur! Alulírottak, a Magyar Nemzeti Szocialista Párt Székesfehérvári Szervezete nevében kérjük, méltóztassák párthelység céljára megfelelő lakást kiutalni. Kérjük a Váradi Imre és Bloch Sándor zsidók tulajdonában lévő Nádor utca 16. számú házban a Hungária Kávéház fölötti I. emeleti helyiségeket (volt Váradi lakás) pártunk részére átengedni.

 

Méltóztassék az egyidejűleg kért párthelyiség berendezése céljára az elkobzott zsidóbútorokból megfelelő számú szekrényt, íróasztalt, székeket, írógépet, telefont, irodaberendezési tárgyakat szervezetünk részére juttatni” - írta Sulyok László az 1944. június 9-én a székesfehérvári polgármesternek a  bemutatott dokumentumok szerint.

 

Kertész Z István

További híreink
Magyar Péter, a hiányzó hős
Bármilyen előzmény nélkül, mint derült égből a villámcsapás, én is úgy találkoztam először Magyar Péter nevével - Bruck András FB-jegyzete.
2024-04-13 08:33:55, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Kovács államtitkár Magyar Péterről: ezt következmények nélkül nem lehet hosszú távon művelni
Szerinte Magyart elhagyta a felesége és ez bosszúállásra sarkallja.
2024-03-22 12:58:01, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Tegyük tisztába a fogalmakat!
Ma már a legtöbb cégnek szüksége van weboldalra vagy az internetes kereskedéshez webáruházra, és ennek kapcsán kerülnek előtérbe a domain és a tárhely fogalmak, amelyekrő...
2024-03-14 17:32:38, Hírek, Aktuális3 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A mesterséges megtermékenyítés hatásfokának növelése és az embriók maximális védelme érdekében csökkentették a...
Bővebben >>