Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma József napja van.
A Pesti Tv után a Pestisracok.hu is megszűnhet
2022-05-12 18:53:04
A Pesti Tv után a Pestisracok.hu is megszűnhet

A Pesti Tv után a Pestisracok.hu is megszűnhet

„Régi mondásom volt, hogy »a magyarok nem értenek a sörfőzéshez és a sajtkékszítéshez, a Fidesz pedig nem ért a médiához«. Azóta annyi történt, hogy mi magyarok egész jól megtanultunk sört és sajtot készíteni…” – írta kedden délelőtt közösségi oldalán Huth Gergely, a Pestisracok.hu főszerkesztője, a július 1-től megszűnő Pesti TV programigazgatója.

 

Huth Gergely bejegyzése alatt sokan bírálták a Fideszt, többen pedig a tévé megszűnésének „valódi okait” akarták megtudni a programigazgatótól és a Pestisracok.hu további sorsáról érdeklődtek. Erre a portál főszerkesztője így reagált:

 

„A Pesti TV tulajdonosai, azaz Vaszily Úr (Vasziliy Miklós – a szerk.) és Mészáros Úr (Mészáros Lőrinc – a szerk.) cégei az alacsony reklámbevétel miatt nem kívánják tovább finanszírozni a Pesti TV működését. Mint üzletembereknek, ehhez minden joguk megvan.

 

Mivel integrált szerkesztőséget működtettünk, jelen formában a PestiSrácok.hu fenntartása is megoldandó problémává vált. Reméljük, kapunk megfelelő ajánlatot a folytatáshoz, a tárgyalások sikeréhez nézőink és olvasóink most is özönlő, jóleső kiállása sokat hozzá tehet” – bizakodik Huth.

 

 

További híreink
Milyen deszkát használjunk otthoni barkácsoláshoz?
Számtalan megoldás közül lehet választani, de egyáltalán nem mindegy, hogy melyik számít a leghatékonyabbnak, melyik felel meg igazán az igényeinknek és mivel a legkönnye...
2024-03-14 17:40:46, Hírek, Aktuális Bővebben
70 milliós vesztegetéssel vádolják az MSZP két vezérét
Korrupció miatt gyanúsítottként hallgatta ki a nyomozó főügyészség Baja Ferenc volt szocialista minisztert.
2024-03-09 13:31:55, Hírek, Aktuális Bővebben
Novák Katalin utódját máris hazugságon kapták
Az államelnök apja csak egy szimpla náci szimpatizáns, szélsőjobboldali és antiszemita vidéki ügyvéd volt, nem a kommunista terror ártatlan áldozata – fogalmazott a Hvg36...
2024-03-02 16:17:20, Hírek, Aktuális Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Önkormányzati segítséggel menekül előre a Pécsi Harmadik Színház, ami általa tovább működhet a kortárs darabok...
Bővebben >>