Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Ervin napja van.
A TEK elfogta a Teréz körúti robbantás feltételezett tettesét
2016-10-20 13:00:15
A TEK elfogta a Teréz körúti robbantás feltételezett tettesét

A TEK elfogta a Teréz körúti robbantás feltételezett tettesét

Az M1 aktuális csatorna információi szerint a Terrorelhárítási Központ (TEK) szerdán elfogta a szeptember 24-i Teréz körúti robbantás feltételezett elkövetőjét.

 

Az MTI több forrásból is megpróbálta megerősíteni az információt, sikertelenül. A TEK sem megerősíteni, sem cáfolni nem kívánta az értesülést. Nagy Andrea, a nyomozást vezető Központi Nyomozó Főügyészség szóvivője annyit válaszolt az MTI-nek, hogy jelenleg a nyomozás állásáról semmilyen tájékoztatást nem kíván adni.

 

Az Origo értesülései szerint a férfit egy zalai kistelepülésen fogták el, amelynek apja egykor független polgármestere volt. Mint azt írják: a férfi elfogásához egy közúti szondáztatás vezetett.

 

"A megalapozott gyanú több bizonyítékon is alapul" - jelentette ki Keresztes Imre főügyész mai sajtótájékoztatóján, amelyen arról tájékoztatta a közvéleményt, hogy az elfogott, büntetlen előéletű illetőt őrizetbe vették. Elmondta továbbá, hogy a fiatalember a gyanúsítás ellen és őrizetbe vétele ellen is panasszal élt, ugyanakkor a főügyészség kezdeményezi előzetes letartóztatását.

 

Beszámolt arról is, hogy a gyanúsított a felvételek alapján egyedül követte el a bűncselekményt, a nyomozás során nem merült fel, hogy bérgyilkosként robbantott volna.

 

A főügyész kiemelte, a férfi nem budapesti illetőségű, elfogására Keszthelyen került sor;  a gyanúsított nem tett vallomást. "A felvétel alapján egyértelmű, hogy kiket célzott az elkövető" – mondta arra az újságírói kérdésre Keresztes Imre, hogy miből gondolják, hogy a rendőrök voltak a célpontok.

További híreink
Neked milyen álmaid irodája?
Rengeteg olyan munkakör van, amelyet különböző méretű irodahelyiségekben kell végezni. Rutintalan irodista azt hihetné, hogy teljesen mindegy minden, a lényeg, hogy leg...
2024-04-17 10:50:40, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Magyar Péter, a hiányzó hős
Bármilyen előzmény nélkül, mint derült égből a villámcsapás, én is úgy találkoztam először Magyar Péter nevével - Bruck András FB-jegyzete.
2024-04-13 08:33:55, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Kovács államtitkár Magyar Péterről: ezt következmények nélkül nem lehet hosszú távon művelni
Szerinte Magyart elhagyta a felesége és ez bosszúállásra sarkallja.
2024-03-22 12:58:01, Hírek, Aktuális3 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Az aktuális lakberendezési trendekben előkelő helyet foglalnak el a különféle falpanelek, melyeket egyre többe...
Bővebben >>