Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Ervin napja van.
A vallásfilozófust letiltotta, az orosz fakenews-okat teríti a közösségi háló
2019-04-10 12:28:16
A vallásfilozófust letiltotta, az orosz fakenews-okat teríti a közösségi háló

A vallásfilozófust letiltotta, az orosz fakenews-okat teríti a közösségi háló

Az történt, hogy a szlovén karikatúra elleni hivatalos magyar tiltakozásról, s a sajtószabadságot joggal védelmező szlovén álláspontról írt posztomat, amelyet már háromszázan lájkoltak, s amelyben a sajtószabadság ellen fellépő magyar eljárás mellett megemlítettem a dán karikatúraháborút, valamint a Charlie Hebdo nevű francia szatirikus hetilap elleni terrorista merényletet, a Facebook algoritmusa letiltotta.

 

Tiltakozásomra egy az algoritmus hülyeségét is felülmúló humán erőforrás újból megvizsgálta a szöveget, s a letiltást megerősítette.

 

Én csak azt nem értem, hogy a Facebook voltaképpen kit vagy mit véd? Orbán Viktort? A cenzúrát? A muszlim terroristákat?

 

A debil, szarházi, gyáva és legfőképp pártmegbízásra dolgozó feljelentőket, akik hol a szomszéd zsidót jelentették föl néhány ezüst eszcájg megszerzésének reményében, hol a szomszédot, aki tiltott disznóvágást követett el, s most néhány rúd füstölt kolbász lóg a padlás kampós szögén?

 

Miközben orosz fake news oldalak szabadon hömpölyögnek a Facebook színes palettáján, s a személyes adatokkal úgy él vissza a Facebook legénysége, ahogy azt nem szégyelli. És nem szégyelli.

 

Csak kérdem: a Facebook algoritmusa és humán erőforrása is támogatja Orbán programját? Esetleg a PC-re tekintettel többé nem szabad leírni a Facebookon azt, hogy van muszlim terrorizmus, mert ha le se írjuk, akkor mágikus módon már nincs is?

 

És végezetül: a tévedhetetlenség (infallibilitás) dogmája már a Facebookra is vonatkozik?

 

(kép: Gábor György „Nem félsz book” című kötetének bemutatóján)

További híreink
Neked milyen álmaid irodája?
Rengeteg olyan munkakör van, amelyet különböző méretű irodahelyiségekben kell végezni. Rutintalan irodista azt hihetné, hogy teljesen mindegy minden, a lényeg, hogy leg...
2024-04-17 10:50:40, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Magyar Péter, a hiányzó hős
Bármilyen előzmény nélkül, mint derült égből a villámcsapás, én is úgy találkoztam először Magyar Péter nevével - Bruck András FB-jegyzete.
2024-04-13 08:33:55, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Kovács államtitkár Magyar Péterről: ezt következmények nélkül nem lehet hosszú távon művelni
Szerinte Magyart elhagyta a felesége és ez bosszúállásra sarkallja.
2024-03-22 12:58:01, Hírek, Aktuális3 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Az orvosok és az egészségügyi szakdolgozók munkáját és kórházi jelenlétét mostantól váratlanul ellenőrizhetik,...
Bővebben >>