Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Zita napja van.
A vári lakászsonglőr Bayer és a „buzik”
2019-07-16 13:07:35
A vári lakászsonglőr Bayer és a „buzik”

A vári lakászsonglőr Bayer és a „buzik”

A Párt 5-ös számú vágóhídja most sem maga beszél, hanem üzenetet közvetít. Korábbi évekből tudható, hogy a homofóbiára hangolt beszéd e honban plusz szavazatokkal kecsegtet. Az, aki pár évvel ezelőtt még teli szájjal zsidózott meg cigányozott, most a heteroszexuálisokat élteti, visszataszítónak tartja két férfi kapcsolatát, s leépült agyával azt gondolja, hogy a becsületes heteroszexuális mind homofób.

 

Persze, éppen úgy, ahogy elkülönült halmazokra koncentráló észjárásuk szerint valamennyi becsületes nem zsidó antiszemita, valamennyi becsületes nem cigány cigánygyűlölő, valamennyi becsületes fehér undorodik a fekete bőrszíntől, s valamennyi párttagkönyvvel nem rendelkező állampolgár megbízhatatlan hazaáruló.

 

A Párt most újabb ellenségeket keres, egyúttal szavazatmaximálásra törekszik. Mindenkire számít, mindenkit mozgósít, minden gazember előtt kitárja a kaput.

 

A legfőbb hadúr persze hallgat, de miért is kéne megszólalnia? A megannyi 5-ös számú vágóhíd készségesen elvégzi helyette a toborzást.

 

És még mindig vannak tartalékaik.

További híreink
Neked milyen álmaid irodája?
Rengeteg olyan munkakör van, amelyet különböző méretű irodahelyiségekben kell végezni. Rutintalan irodista azt hihetné, hogy teljesen mindegy minden, a lényeg, hogy leg...
2024-04-17 10:50:40, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Magyar Péter, a hiányzó hős
Bármilyen előzmény nélkül, mint derült égből a villámcsapás, én is úgy találkoztam először Magyar Péter nevével - Bruck András FB-jegyzete.
2024-04-13 08:33:55, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Kovács államtitkár Magyar Péterről: ezt következmények nélkül nem lehet hosszú távon művelni
Szerinte Magyart elhagyta a felesége és ez bosszúállásra sarkallja.
2024-03-22 12:58:01, Hírek, Aktuális3 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Az aktuális lakberendezési trendekben előkelő helyet foglalnak el a különféle falpanelek, melyeket egyre többe...
Bővebben >>