Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Ervin napja van.
Az erő Viktornál van – mindenki láthatja
2018-10-20 18:18:14
Az erő Viktornál van – mindenki láthatja

Az erő Viktornál van – mindenki láthatja

Hogy milyen erővel tud fölébe magasodni annak a sok, gyenge és életképtelen alaknak, aki nem szégyelli az utcán mutogatni a szerencsétlenségét.

 

Hát ezek nem értik, hogy ha egyszer nincs lakásuk, meg munkájuk, meg semmijük se, akkor nekik kötelességük elviselni a bármilyen szállást. Akkor nix "meglopnak" meg "csupa tetű és kosz ott minden", akkor nekik ez jutott, és kész, akkor egyszerűen ez az ő sorsuk. A nyomorék sem ugrálhat csak úgy, a futóversenyen, annak is tudnia kell, hogy hol a helye. Hát akkor a hajléktalannak is tudnia kell.

 

Ez is, tessék, mankóval vonszolja magát, és mégis kinn szórakozik az utcán. Hát egy boltba nem tud anélkül bemenni, hogy le ne verje a dolgokat és ne szoruljon mások segítségére! Mégis mit képzel az ilyen?! Ez is bizonyítja, hogy ezek csak az erőből értenek, szép szóval semmire se megyünk velük, igenis erőt kell felmutatni. Az erő pedig a Viktornál van, mindenki láthatja, az ilyen esetekből is.

 

Éljen a Viktor és éljen az erős, keresztény magyar állam! És abban semmi keresnivalójuk a nyámnyila, nevetséges balliberálisoknak, akik azt se tudják, hogy mi fán terem a rendcsinálás. Hát itt most végre rend lesz, és ezt tessék mindenkinek tudomásul venni.

 

Lévai Mira Júlia

További híreink
Neked milyen álmaid irodája?
Rengeteg olyan munkakör van, amelyet különböző méretű irodahelyiségekben kell végezni. Rutintalan irodista azt hihetné, hogy teljesen mindegy minden, a lényeg, hogy leg...
2024-04-17 10:50:40, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Magyar Péter, a hiányzó hős
Bármilyen előzmény nélkül, mint derült égből a villámcsapás, én is úgy találkoztam először Magyar Péter nevével - Bruck András FB-jegyzete.
2024-04-13 08:33:55, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Kovács államtitkár Magyar Péterről: ezt következmények nélkül nem lehet hosszú távon művelni
Szerinte Magyart elhagyta a felesége és ez bosszúállásra sarkallja.
2024-03-22 12:58:01, Hírek, Aktuális3 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Halas tanösvénnyel gazdagodott Pécs egyik kedvelt kiránduló helye a Malomvölgyi parkerdő.
Bővebben >>