Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Ervin napja van.
Az Orbán-rezsim haláltusája...?
2022-12-01 17:43:10
Az Orbán-rezsim haláltusája...?

Az Orbán-rezsim haláltusája...?

Abból a nevetséges feltételezésből indult ki hogy az Orbán rezsim, Orbán Viktor vezetésével, aki mint olvashatjuk a magyar médiában, ma már a világ konzervatív erőinek "vitathatatlan" vezetője, békét teremt Ukrajnában. 

 

Orbán persze jelentéktelen a világpolitikában, és Novák egyfajta zavaros putyini békeszöveget ismételgetett Kijevben. Az hivatalossá tenné Ukrajna feldarabolását és mindehhez mosolygott is. Egyébként a hivatalos Amerika soha nem gratulált "megválasztásához".

 

Kijevben viszont a jelen levő lengyel és litván miniszterelnökök, Mateusz Morawiecki és Ingrida Simonyte katonai és pénzügyi támogatásukról biztosították Ukrajnát. Novák jelenlétéről tudomást sem vettek. Szégyenletes szereplését most valamiféle "sikerként" próbálja eladni az orbáni propaganda.

 

A putyinista Orbán rezsim hatalmas lehetőséget szalasztott el azzal, hogy nem csatlakozott Ukrajna katonai támogatásához. Orbánék ehelyett eurómilliárdokkal támogatják Putyin háborúját azzal hogy minden áron orosz olajat és gázt vásárolnak, mert az állitólag "nemzeti érdek." Mindehhez az EU-tól kunyerálják a pénzt.

 

Teljes a kapkodás Budapesten.. Zelenszkijt dícséri hogy hajlandó volt egy pódiumon megjelenni Novákkal, akinek fideszes pártsajtója Budapesten gyakran "rohadt kis zsidó színészként" becézi az ukrán elnököt.

 

További híreink
Nehogy tragikus hős legyen
Míg a kérdésén gondolkodtam, „Hogy bírod lelkileg ezt a sok valóságot a fejedben?”, ő már válaszolt is: „Ha engem kérdezel, én fáradt vagyok a félelemtől” – Bruck András ...
2024-04-21 10:22:54, Hírek, Aktuális2 Bővebben
Állami revizorok ellenőrzik titokban a betegeket a kórházakban
Az orvosok és az egészségügyi szakdolgozók munkáját és kórházi jelenlétét mostantól váratlanul ellenőrizhetik, a hét akármelyik napján, minden napszakban. Az Országos Kór...
2024-04-21 10:22:52, Hírek, Aktuális2 Bővebben
Havas Henrik építené Gattyán György médiabirodalmát
A politikusok korrupciós ügyeit és a gazdasági szereplők visszaéléseit szeretné felgöngyölíteni oknyomozó csapatával Havas Henrik. A legendás televíziós szakember a napok...
2024-04-18 17:49:41, Hírek, Aktuális2 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg a...
Bővebben >>