Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Géza napja van.
Az új győri fideszes polgármesterjelölt közpénz-milliárdjairól ír az „ördög ügyvédje"
2020-01-18 14:07:09
Az új győri fideszes polgármesterjelölt közpénz-milliárdjairól ír az „ördög ügyvédje

Az új győri fideszes polgármesterjelölt közpénz-milliárdjairól ír az „ördög ügyvédje"

A blog nem kevesebbet állít, mint hogy a Borkai utódjának kinézett polgármester-jelölt orvos, Dézsi Csaba András szavazatvásárlással kényszerített fideszes voksokra mélyszegénységben élő és az önkormányzatnak kiszolgáltatott közmunkásokat, amire – a blog állítása szerint – nem sajnálta a közpénz-milliárdokat.

 

A blog szerzője csütörtöki posztjában – hasonlóan a Borkai Zsoltot lépcsőzetesen lejárató dramaturgiához – az alábbiakról ír egy fénykép kíséretében:

 

„Íme H-né P. Viktória, új nevén H. Barbara, a győri önkormányzat szociális bizottságának fideszes tagja, gyanúsított és Borkai szeretője.

 

Ő volt az, aki százmilliókat lopott el kiszolgáltatott emberektől. Egy részét egyszerűen zsebre vágta, a többit Borkai nőkre, Dézsi Csaba András sportkocsikra és 4,5 millió forintos papagájokra, a Fidesz pedig kampányokra költötte.

 

Ha még Dézsi alapítványáról is megírom a részleteket, nem hogy polgármester nem lesz, de műteni sem fog többet, mert azt a börtönben nem lehet.”

 

Azt egyelőre nem lehet eldönteni, hogy csak egy sikerhajhász lejáratási kísérlet vagy tényeken alapuló botrány formálódik-e újra Győrben. Mindenesetre nem lehet nyugodt a Fidesz a jövő heti, január 26-án esedékes választás előtt. A városban máig lappangó és felderítetlen milliárdos önkormányzati visszaéléseket a blog már tegnap megalapozta azzal a poszttal, hogy:

 

„Dézsi Csaba András és a győri Fidesz eddigi kampányait 0 a Győr-Szol Zrt.-n keresztül – Ti finanszíroztátok. Ráadásul kiszolgáltatott embereket használtak ki és loptak meg.

 

A győri Fidesz Dézsi Csaba András állandó támogatásával az elmúlt években milliárdokkal tömte ki a győri önkormányzati céget. A Győr-Szol Zrt. szerződött a helyi roma kisebbségi önkormányzattal és annak cégeivel, amelyeket H. Attila (Sügér) és H-né P. Viktória, új nevén Horváth Barbara (férj és feleség) irányítanak – éppen amelyik nincsen börtönben.

 

A munkák elvégzésére romákkal szerződtek le, akik fizetésének nagyobb részét elvették, de még meg is fenyegették őket októberben, ha nem mennek el szavazni Borkaira és a Fideszre, még ezt a munkájukat is elveszítik.”

 

Nem tisztünk eldönteni, rálátásunk sincs, hogy mindennek mennyi a valóságalapja. Az mindenesetre tény, hogy cáfolat eddig nem érkezett az érintettek részéről, amint a Borkai-botrány legfontosabb hátteréről, a milliárdos közpénzlenyúlásról is mélyen hallgat az előző vezetés – amelynek hűséges kiszolgálója volt a mostani jelölt Dézsi Csaba András is.

 

Mindennek következményeként másfél héttel a győri polgármester-választás előtt törölte privát Facebook-oldalát Dézsi Csaba András. A fideszes jelölt, aki a győri kórház kardiológus főorvosa, néhány nappal ezelőtt azzal okozott botrányt, hogy miközben egy szívinfarktusos beteghez riasztották, kampányvideót készített. A poszt alatt – érthető módon – elszabadultak az indulatok.

 

Dézsi a bejegyzésében akkor, cseppet sem kampányízűen ezt írta:

 

„Hat óra van... S éppen most parkoltam le ide a saját parkolómba(!), merthogy jött egy szívinfarktus és ilyenkor, amikor a város alszik és hát még a sürgősségin is nagy nyugalom van és csend..., hát jövök és megint csak megmentjük egy ember életét.”

 

Ezt követően lekerült a kompromittáló videó dr. Dézsi Csaba András közösségi oldaláról, és most a teljes oldalt törölték.

 

(forrás: Hírklikk)

 

 

 

 

További híreink
Ellenzéki előválasztás: Karácsony Gergely a legnépszerűbb a Medián szerint
Karácsony Gergely vezet a feltételezett ellenzéki miniszterelnök-jelöltek népszerűségi versenyében a Medián friss felmérése szerint.
2021-02-24 18:17:42, Hírek, Aktuális2 Bővebben
Ingyenes vidéki lapdömpinggel készül a kormány a választásra
A Narancs.hu értesülése szerint a City nevű lapcsaládot heteken belül indítja a Közép-európai Sajtó és Média Alapítványhoz (KESMA) tartozó Mediaworks.
2021-02-21 21:24:03, Hírek, Aktuális2 Bővebben
A Momentum a zuglói feszültség után Budakeszin is önállósodik Szél Bernadett jelölésével
Szél Bernadett független országgyűlési képviselőt, az LMP egykori társelnökét ajánlja közös ellenzéki jelöltnek Pest megye 2. sz. országgyűlési egyéni választókerületében...
2021-02-20 11:39:28, Hírek, Aktuális2 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Az engedély kiadását követően volt olyan professzor, aki ki is lépett a vakcina értékelését végző a testületbő...
Bővebben >>