Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Ervin napja van.
Bár nincs is a neten, mégis Gálvölgyi nevével visszaélve posztolnak a Facebook-on
2018-10-22 16:28:13
Bár nincs is a neten, mégis Gálvölgyi nevével visszaélve posztolnak a Facebook-on

Bár nincs is a neten, mégis Gálvölgyi nevével visszaélve posztolnak a Facebook-on

" Az én adómból a rendőr azzal tölti az idejét, hogy felsőbb utasításra hajléktalant zaklat. A bíróság az én pénzemből meg gyorsítottan elítéli, de az igazi bűnre nincs kapacitásuk.

 

Életvitelszerűen a közterületen tartózkodni bűn. Életvitelszerűen a közvagyont lopni megengedett. A palota ablakából üldözni a szegénységet az rendben van. Megtanulhatnánk már, mert megmondták nekünk, hogy mindenki annyit ér amennyije van.

 

Olyan világot szeretnék, ahol a politikus a példamutatásával akar hatni, nem megfélemlítéssel és embertelenséggel. Ahol az állampolgár a lelkiismeretére hallgat nem a gyávaságára. Ahol senki sorsa nem dől el azzal, milyen anyagi körülmények közé születik. És mindenki annyit ér, amennyije a fejében és a szívében van.

 

Igen, tudom, reménytelenül naiv vagyok. Szégyellem magam. Mert én is hagytam, hogy ez történjen./.../

 

Kapjunk már a fejünkhöz emberek!!! Mi mit csinálunk itt most társadalmi szinten? Nekünk jó így? Nem akarunk jobbat? Reménytelen birkák vagyunk?"

 

Írták többek között az igen zárkózott és napi aktuálpolitikától – legalábbis nyilvánosan – mindig húzódozó színművész nevében.

 

Az álprofilírozás már annyira arcátlan méretet öltött, hogy maga a színész felesége, Gálvölgyi Judit volt kénytelen a nyilvánossággal közölni, hogy valójában mi az igazság:

 

„GÁLVÖLGYI JÁNOSNAK NINCS FACEBOOK OLDALA!

 

Ezt azért tartom fontosnak közölni, mert három ál-Gálvölgyi oldal is akad a Facebookon. Az egyiken ma megjelent egy nyilatkozat, amelyet állítólag János tett a Tudasfaja Club, Diktátorfigyelő álhír-oldalakon. Érdekes módon délelőtt még szóról szóra ugyanez a nyilatkozat HERNÁDI JUDIT szájából hangzott el. Nos, egyikük sem nyilatkozott senkinek semmit.

Kérlek benneteket, ne látogassátok a hírhamisító oldalt, de ha mégis odatévedtek, egy szavukat se higgyétek el.”

 

Kérjük azon olvasóinkat, akik akaratlanul is belefutottak ezekbe az oldalakba, ne osszák, ne terjesszék a szélhámos álhírt, amennyiben szeretik s tisztelik Gálvölgyi János munkásságát és emberi tartását.

 

(kép: 24.hu)

 

További híreink
Neked milyen álmaid irodája?
Rengeteg olyan munkakör van, amelyet különböző méretű irodahelyiségekben kell végezni. Rutintalan irodista azt hihetné, hogy teljesen mindegy minden, a lényeg, hogy leg...
2024-04-17 10:50:40, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Magyar Péter, a hiányzó hős
Bármilyen előzmény nélkül, mint derült égből a villámcsapás, én is úgy találkoztam először Magyar Péter nevével - Bruck András FB-jegyzete.
2024-04-13 08:33:55, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Kovács államtitkár Magyar Péterről: ezt következmények nélkül nem lehet hosszú távon művelni
Szerinte Magyart elhagyta a felesége és ez bosszúállásra sarkallja.
2024-03-22 12:58:01, Hírek, Aktuális3 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Ünnepi ülés keretében emlékezett meg az Európai Parlament az unió legnagyobb bővítésének 20. évfordulójáról. ...
Bővebben >>