Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Ervin napja van.
Betámadta a kormánylap Lendvai Ildikót – nem kellett volna
2017-09-27 12:00:46
Betámadta a kormánylap Lendvai Ildikót – nem kellett volna

Betámadta a kormánylap Lendvai Ildikót – nem kellett volna

Igazán meg vagyok hatva és tisztelve. A kormánysajtó olvas engem! Maga a Magyar Idők állapította meg legutóbbi Népszava-cikkem kapcsán, hogy szenilis hülye vagyok.

 

Na nem ilyen csúnyán mondják, csak -mint írják- "meleg szívvel","őszinte aggodalommal" Cavinton szedését javasolják, ha már "az idő vasfoga nem kegyelmezett" (ilyenek ezek a vasfogak). Az is kiderül, mi hülyített el annyira, hogy azt állítsam: a kormány fél a népszavazásoktól. "A hosszú évek 'áldásos' parlamenti munkája feledékennyé tette".

 

Igaza lehet ezeknek a cukipofa fiúknak. A múltkor egy ellenőr a metrónál már csak unott intéssel terelt tovább, eszébe sem jutott a bérletem után érdeklődni. És előfordul, hogy a telefonomat csak úgy találom meg, hogy a másikkal rácsengetek. Plusz a múltkor a nylonzacskóban levitt szemetet a kukába dobás helyett a bevásárlószatyor mellett véletlenül magammal cipeltem a boltba. Azt is sűrűn mesélgetem, hogy az egyik unokám óvodás korában, miután gálánsan felajánlotta, hogy ha nagy lesz, feleségül vesz, hozzátette: "És majd csodálkoznak, milyen öreg feleségem van!" És ennek is már 8-9 éve!!

 

Szóval a Magyar Idők minden szava igaz. Mint általában. Ezt teszi az emberrel a kor meg a hosszú parlamenti évek. Közállapotainkért aggódva kiszámoltam. Orbán Viktor nálam 7 évvel többet töltött az országgyűlésben. Most akkor egy füst alatt váltsak ki neki is egy doboz Cavintont? Ez amúgyis kutyakötelességem, hiszen az egyik kiváló memóriájú kormánylap már a miniszterelnök úr feleségeként emlegetett. Összecserélte a nevünket Lévai Anikóéval, dehát ő sem tarthat észben minden apróságot.

 

Bár talán lenne annak a második doboz Cavintonnak jobb helye is. Nyáron felröppent a hír, hogy a Magyar Időknek új tulajdonosa lesz Mészáros Lőrinc személyében. Ő annak idején 1 milliárd forintot felejtett ki a vagyonnyilatkozatából. Istenem, mit nem adnék, ha feledékenységem odáig fokozódna, hogy csak úgy kieshessen a fejemből: van még valahol 1 milliárdom!

 

Amúgy a Magyar Idők azért aggódik értem, mert szerintük elfelejtettem a kormány által kezdeményezett érvénytelen 2016-os népszavazást. Hülye vagyok, hülye vagyok, de erre azért emlékszem. Csakhogy a választópolgárok itt nem saját kezdeményezésükre szavaztak, hanem a kormány akaratából szavaztatták őket.

 

Az igazi népszavazás pedig különbözik a kormányzati népszavaztatástól. Épp úgy, mint az igazi újságírás a kormányzati újságíratástól.

 

Lendvai Ildikó

 

További híreink
Neked milyen álmaid irodája?
Rengeteg olyan munkakör van, amelyet különböző méretű irodahelyiségekben kell végezni. Rutintalan irodista azt hihetné, hogy teljesen mindegy minden, a lényeg, hogy leg...
2024-04-17 10:50:40, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Magyar Péter, a hiányzó hős
Bármilyen előzmény nélkül, mint derült égből a villámcsapás, én is úgy találkoztam először Magyar Péter nevével - Bruck András FB-jegyzete.
2024-04-13 08:33:55, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Kovács államtitkár Magyar Péterről: ezt következmények nélkül nem lehet hosszú távon művelni
Szerinte Magyart elhagyta a felesége és ez bosszúállásra sarkallja.
2024-03-22 12:58:01, Hírek, Aktuális3 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Igaz, egy beltéri ajtóhoz hasonlítva már nem is olyan “egyszerű” a szerkezete, hisz sok mindenben eltér a felé...
Bővebben >>