Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Ervin napja van.
Bocsánatot kér Bangóné a patkányozásért
2019-04-27 17:41:58
Bocsánatot kér Bangóné a patkányozásért

Bocsánatot kér Bangóné a patkányozásért

"Ha már a patkánytéma felhozódott itt Budapesten. És nem csak Budapesten. (...) Mindenki úgy gondolja, ahogy akarja. Ezt meg kellene állítani, a patkányinváziót is, mert nagyon sok kárt tudnak okozni Magyarországon, és okoztak is az elmúlt időszakban” - Bangóné ezen mondatait sokan úgy értelmezték, hogy a politikus a kormánypárti szavazókat illette ezzel a jelzővel.

 

A képviselő a Klubrádiónak azt írta, megelőzve minden további félremagyarázást, hogy meg sem fordult a fejében, hogy a szavazókat összefüggésbe hozza a patkányinvázióval.  Patkányhelyzet persze ettől még van, és ezt a krízist azonnal kezelni kell. Erről beszélt a tévében is. Ha valaki ennek ellenére is megbántódott, akkor bocsánatot kér – közölte az ellenzéki politikus a Klubrádióval.

 

Üzenetét aztán a Facebook-oldalán is közzétette.

 

Az MSZP nem határolódott el a képviselőtől, Havasi Gábor (Momentum) úgy kommentálta a történteket, hogy helytelen és káros, ahogy Bangóné Borbély Ildikó a fideszes szavazókról beszélt. Ez a retorika szerinte tovább mélyíti az árkokat a két oldal szavazói között, és polgárháborús gyűlöletet gerjeszt Magyarországon.

További híreink
Neked milyen álmaid irodája?
Rengeteg olyan munkakör van, amelyet különböző méretű irodahelyiségekben kell végezni. Rutintalan irodista azt hihetné, hogy teljesen mindegy minden, a lényeg, hogy leg...
2024-04-17 10:50:40, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Magyar Péter, a hiányzó hős
Bármilyen előzmény nélkül, mint derült égből a villámcsapás, én is úgy találkoztam először Magyar Péter nevével - Bruck András FB-jegyzete.
2024-04-13 08:33:55, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Kovács államtitkár Magyar Péterről: ezt következmények nélkül nem lehet hosszú távon művelni
Szerinte Magyart elhagyta a felesége és ez bosszúállásra sarkallja.
2024-03-22 12:58:01, Hírek, Aktuális3 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Nem véletlen, hogy elődeink igen sok színes és érdekes szokással ünnepelték a húsvétot.
Bővebben >>