Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma József napja van.
Borkai, a király meztelen – ennyi volt, hibernálja magát a botrányt kirobbantó „ördög ügyvédje”
2019-10-12 12:11:26
Borkai, a király meztelen – ennyi volt, hibernálja magát a botrányt kirobbantó „ördög ügyvédje”

Borkai, a király meztelen – ennyi volt, hibernálja magát a botrányt kirobbantó „ördög ügyvédje”

Szombat reggeli bejegyzésében arról ír, hogy „büszke vagyok rátok”, majd örömének adott hangot, hogy az elmúlt 10 év legnagyobb politikai botrányát sikerült leleplezni s bemutat ni, hogy a király meztelen. Ír arról is, hogy bebizonyosodott, hogy Borkai s rajta keresztül a Fidesz-rendszer velejéig korrupt s bár az ügyészség nem nyomoz majd, de eljön az idő, amikor mindez gyökeresen megváltozik.

 

Állítása szerint még nagyon sok anyaga van, ami a politikusok leleplezéséről szól – bár az előre beharangozott bizonyítékokkal a kimenekített korrupciós pénzekről, kábítószerezésről, lefizetésekről, a közpénzek kilopásáról az inkriminált szexvideón kívül nem szolgált.

 

Ennek ellenére azt ígéri, hogy a későbbiekben mindezt pótolja, amivel akár az „egész maffiát” lebuktathatja – hogy mindennek a holnapi választást követően mennyi értelme lesz, az már más kérdés.

 

Ezzel együtt a töreténet eddig nem tapasztalt káoszt keltett a kormánypártban. Ennek egyértelmű jele, hogy Borkai tegnap délutánra váratlanul sajtótájékoztatót hirdetett s miközben már Győr felé úton voltak a stábok, a bejelentett időpont előtt egy órával le is mondta.

 

Feltehetően felsőbb utasításra nem engedték a nyilvánosság elé.

 

További egyértelmű jele volt a kapkodásnak, hogy egy név nélküli rövid „cikk” követelte a Magyar Nemzet kormánylapban a győri polgármester lemondását, amit pár óra múlva el is tüntettek a sajtóportálról. A főszerkesztő szerint egyszerűen technikai hiba történt.

 

Mindez válságértekezletre kényszerítette a kormánypártot, mivel attól tartanak, hogy mindennek országos kihatása lesz a választásokra.

További híreink
Tegyük tisztába a fogalmakat!
Ma már a legtöbb cégnek szüksége van weboldalra vagy az internetes kereskedéshez webáruházra, és ennek kapcsán kerülnek előtérbe a domain és a tárhely fogalmak, amelyekrő...
2024-03-14 17:32:38, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Online is vehetünk autópálya-matricát
Sokan biztosan emlékeznek még azokra az időkre, amikor a benzinkúton kellett sorban állni a szélvédőre simítható, onnan aztán csak darabokban leszedhető autópálya-matri...
2024-03-14 17:32:36, Hírek, Aktuális3 Bővebben
A látványos álviták után külön egyezséget kötött a Momentum és a DK
A DK visszalépteti eddigi csepeli jelöltjét és beáll a momentumos Dukán András Ferenc polgármester jelölti kampánya mögé.
2024-03-02 16:17:16, Hírek, Aktuális3 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Megtorpant az online vásárlás korábbi növekedési üteme - állapította meg a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatósá...
Bővebben >>