Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Ervin napja van.
Botrányos aktfotózás a jeruzsálemi siratófalnál
2018-06-29 10:41:11
Botrányos aktfotózás a jeruzsálemi siratófalnál

Botrányos aktfotózás a jeruzsálemi siratófalnál

Marisa Papen, a provokatív aktfotóiról ismert belga modell nemrég Izraelbe látogatott, és ha már arra járt, készült is róla néhány felvétel. Természetesen ruha nélkül, amúgy is elég meleg van arrafelé.

 

Az akibic.hu beszámolója szerint a fotókon Papen többek között a Holt-tengernél és a sivatagban pózol, megmászik egy zászlórudat és egy háztetőn napozik. Első hangzásra semmi különös, az utóbbi képpel azonban sikerült egy kisebb botrányt kavarnia, mivel a háttérben pont a Siratófal látható.

 

Papen saját blogján azt írja, hogy rengeteg fenyegető üzenetet kapott a fotó miatt, de nem törődik ezekkel, a provokatív fényképeket pedig azért készíti, hogy még tovább feszegesse a vallás és a politika határait. Azt szeretné bemutatni, hogy a szabadság ezen a bolygón nagyon is luxuscikknek számít.

 

 

A fotó kapcsán megszólalt Smuel Rabinovitch, a Siratófal rabbija is. Szerinte egy szerencsétlen, kínos és komoly esetről van szó, amely sajnálatos módon megsérti mindazokat, akiknek a Síratófal szent helynek számít.

 

Mások pedig azon háborodtak fel, hogy a fotón csak a Siratófal látszik, és már pont nem fért bele a mellette lévő Al-Aksza mecset. Michael Freilich, a Joods Actueel nevű belga zsidó lap főszerkesztője szerint a mecsetet szándékosan vághatták ki utólag a képből, mert annyira már nem voltak bevállalósak, hogy a muszlimokkal is konfrontálódjanak.

 

Mathias Lambrecht, a fotó készítője azonban azt nyilatkozta a JTA-nek, hogy semmit sem változtattak a képen, a mecset egyszerűen nem volt benne a kompozícióba. Azért akad olyan fotó is, amelyen például a Sziklamecset is szerepel.

További híreink
Az unió történetének legnagyobb bővítése
Ünnepi ülés keretében emlékezett meg az Európai Parlament az unió legnagyobb bővítésének 20. évfordulójáról.
2024-04-24 17:17:05, Hírek, Színes Bővebben
Nagyobb védelem az egyre kifinomultabb emberkereskedelem ellen
Nagyobb védelmet nyújtanak az emberkereskedőknek áldozatul esetteknek az Európai Parlament által elfogadott szabályok.
2024-04-23 19:19:20, Hírek, Színes Bővebben
A bejárati ajtó több mint egy egyszerű nyílászáró
Igaz, egy beltéri ajtóhoz hasonlítva már nem is olyan “egyszerű” a szerkezete, hisz sok mindenben eltér a felépítése, kialakítása. A bejáratnál lévő nyílászáró szimbolizá...
2024-04-23 16:35:24, Hírek, Színes Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Mind kül-, mind pedig beltéren változatlan népszerűségnek örvend a vakolás, amely egy kifejezetten nagy múltra...
Bővebben >>