Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Zita napja van.
Bréking! Falus találkozott Tóbiással!
2014-08-29 11:10:36
Bréking! Falus találkozott Tóbiással!

Bréking! Falus találkozott Tóbiással!

Csütörtök reggel létrejött a randevú Falus Ferenc főpolgármester-jelölt és Tóbiás József MSZP elnök között, derült ki a Hét Olajfa Egyesület rendezvényén. 

 

 

A csütörtök délutáni rendezvényen természetesen szó esett a vödrös performanszról is. Falus Ferenc elmondta, jól szórakozott a videón, amiről nem tudta előre, hogy ilyen lett. Elmondása szerint viszont az akció nem vált kárára, akkor sem, ha rengeteg kritikát kapott miatta. A felvételt 170 ezren látták, és olyanok is megtudták, ki a főpolgármester-jelölt, akiket egyébként az egész kérdés úgy ahogy van, nem érdekel. 

 

Falus Ferenc arra is kitért, hogy az elmúlt években a belvárosi presztizsberuházásokon kívül gyakorlatilag nem fejlődött Budapest:  bizonytalan a tömegközlekedés, elavult az úthálózat, de a BKV-finanszírozása is elfogadhatatlan.


A főpolgármester-jelölt Tóbiás Józseffel kapcsolatban elmondta, nem igazán értette, miért kapott akkora hangsúlyt az MSZP-elnökével való randevú, de mivel ez sokak számára fontos kérdés volt, így csütörtök reggel találkoztak, és megállapodtak abban, hogy kampánystábjaik rendszeresen egyeztetnek majd egymással. 


A Hét Olajfa másik meghívottja,  Farkas Ferenc, a baloldali pártok és civil szervezetek erzsébetvárosi polgármester-jelöltje a rendezvényen jelentette be: sikeresen összegyűjtötte az induláshoz szükséges aláírásokat. Farkas elmondta, a fővároshoz hasonlóan a VII. kerület sem fejlődött az utóbbi években, csak - szokás szerint - a választás előtt kezdtek munkálatokba. A polgármesterjelölt kiemelten fontosnak tartja a bulinegyedben élők gondjait: véleménye szerint forrásokat kell biztosítani a házak szigeteléséhez, több rendőrt vezényelni a negyedbe, és közös asztalhoz ültetni a kocsmák tulajdonosait és a házakban élők képviselőit, hogy kössenek egymással kompromisszumot.


fotó: Népszava, Vajda József

Utoljára frissítve: 2014-08-29 11:13:27

További híreink
Tudnivalók a helyes fogmosásról, nem csak gyerekeknek
Sokan úgy gondolják, hogy szájhigiénés oktatásra csak a gyerekeknek van szüksége, azonban a fogorvosok tapasztalatai alapján felnőttek számára sem árt az ismétlés. A hely...
2024-04-26 11:40:26, Hírek, Aktuális Bővebben
Ó, azok a fránya hormonok!
A hölgyek a hónap piros betűs napjain tapasztalhatják, hogy a hormonok játszadoznak velük. 40 éves kor felett a menstruáció rendszertelenné válhat, a tünetek erősödhetnek...
2024-04-26 11:38:45, Hírek, Aktuális Bővebben
Hagyományőrzés az iskolában
Bár az iskola elsősorban a tanulásról, a különféle tudományágak megismeréséről szól, ám mellette lehetőséget kell biztosítani a gyerekeknek a nemzeti tradíciók, szokáso...
2024-04-23 16:19:30, Hírek, Aktuális Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Mindenkit megnyugtatunk már most az elején: természetesen nem. Ez egy nagyon sok tényezős kérdés, hiszen, ha s...
Bővebben >>