Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Ervin napja van.
Dekoratív csempematrica
2019-09-17 13:17:50
Dekoratív csempematrica

Dekoratív csempematrica

A házilag elvégezhető felújítási munkák egyre nagyobb teret kapnak. Ilyen saját kezűleg elvégezhető otthonszépítő munka a fóliázás. A fóliázás egyszerű és költséghatékony, ráadásul az eredmény látványos és esztétikus. Bátran próbáljuk ki az öntapadós tapétákat otthonunkban, nem kétséges, hogy a végeredményt látva elégedettek leszünk.

 

Mire jó az öntapadós fólia?

 

A válasz rövid és könnyű: szinte mindenre. Már olyan sokféle színben, mintában és típusban érhetők el a fóliák, hogy a felhasználásnak valóban csak a képzelet szabhat határt. Lakásunk, otthonunk bármely szobájában használhatjuk, típustól függően a vizes helyiségekben is. Az öntapadós tapéta kiválóan alkalmas bútorfelújításra és dekorációs célokra, de kifejezetten ablakra való fóliát is találunk. Az ablakfólia véd a be-, illetve kilátás és a káros UV-sugarak ellen is.

 

Nem csak függőleges, hanem vízszintes, sima felületen is dolgozhatunk fóliával, így a padlóra is tökéletesen használható. A fürdőszobában, mellékhelyiségben és a konyhában is használhatjuk, akár konyhapultra, polcokra, ajtólapokra. A vizes helyiségekbe azonban egy speciális öntapadós tapéta fajta, az öntapadós csempe jelenthet vonzó alternatívát a megújulásra vágyóknak.

 

Öntapadós 3D öntapadós csempe


A fürdőszoba és a konyha különösen kényes területe otthonunknak. Ezekben a helyiségekben kiemelten fontos, hogy megfelelő higiéniai körülményeket tudjunk teremteni. Legyenek könnyen takaríthatók és tisztán tarthatók. A csempe burkolat erre tökéletesen alkalmas: a csempés terület egyszerűen karbantartható. Ha azonban a csempe már régi, a fugák elszíneződtek, vagy egyszerűen csak kiment a divatból, elérkezik a csere ideje. A csempézés azonban költséges, szakembert kíván, habarcs illetve, szerszámok szükségesek hozzá, és nem kevés porral jár. A csempe látványáról azonban nem kell lemondanunk, hiszen a 3D hatású öntapadós csempével könnyedén elérhetjük.

 

Az öntapadós csempe tulajdonságai


A fólia feltehető már meglévő csempére vagy bármilyen sima felületre, és nincs szükség semmiféle ragasztó anyagra. Ellenálló a meleggel szemben, így sütő, főzőlap mögé is kiválóan alkalmas. Vizes helyiségekben a pára és a penész okozhat gondot, az öntapadós csempe azonban vízálló, és ellenáll a nedvességnek.

 

Könnyen tisztítható, felülete antibakteriális, anyaga környezetbarát. Stílusát tekintve a vagány, vidám kiviteltől a klasszikus mintázatig sokféle, magas minőségi fóliából választhatunk. Az öntapadós csempe felület igazi éke lehet otthonunknak!

 

(x)

További híreink
Az unió történetének legnagyobb bővítése
Ünnepi ülés keretében emlékezett meg az Európai Parlament az unió legnagyobb bővítésének 20. évfordulójáról.
2024-04-24 17:17:05, Hírek, Színes Bővebben
Nagyobb védelem az egyre kifinomultabb emberkereskedelem ellen
Nagyobb védelmet nyújtanak az emberkereskedőknek áldozatul esetteknek az Európai Parlament által elfogadott szabályok.
2024-04-23 19:19:20, Hírek, Színes Bővebben
A bejárati ajtó több mint egy egyszerű nyílászáró
Igaz, egy beltéri ajtóhoz hasonlítva már nem is olyan “egyszerű” a szerkezete, hisz sok mindenben eltér a felépítése, kialakítása. A bejáratnál lévő nyílászáró szimbolizá...
2024-04-23 16:35:24, Hírek, Színes Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A tudományos hírek időről időre felkapnak egy-egy hatóanyagot vagy terméket, számos pozitívummal kecsegtetve b...
Bővebben >>