Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Lörinc napja van.
Eszközök ágyban történő szerepjátékhoz
2022-01-12 16:39:20
Eszközök ágyban történő szerepjátékhoz

Eszközök ágyban történő szerepjátékhoz

Mi is a BDSM?

 

Felejtsük el a kínzásból és a fájdalomból álló BDSM-et, hiszen ez nem a megalázásból áll. A legtöbb pár szinte észrevétlenül gyakorolja az egyes elemeket, amely fel sem tűnik nekik. A módszer nagyon varázslatos, izgató, és pikáns is tud lenni, amivel könnyedén fel lehet turbózni a nemi életet.

 

Nem szabad tehát előítéletesnek lenni, hiszen ez nem a másiknak az eltiprásából áll, de nem is a fájdalom okozásából. Ez a világ ennél sokkal összetettebb, hiszen szóba jöhetnek a mocskosabb szavak, a harapások, a paskolások, de akár a csípések is. Amennyiben bármelyik visszatérő elem a párok között, akkor nagy eséllyel egyre mélyebbre mennek majd a BDSM világában. 

 

Ez tulajdonképpen egy olyan viselkedési forma, amelyben egyértelművé válik az alárendelt és az irányító szerep. Többségében két fő részvételével zajlik az aktus, az egyik fél a domináns, a másik pedig a domina, azaz a passzív szolga. Más kérdés, hogy ebben mi az élvezetes, de annyi biztos, hogy az uralkodás és az alávetettség rengeteg más érzelmet hoz fel az emberekben, amit egy kívülálló nem igazán tud megérteni. 

 

Szado-mazo eszközök típusai

 

Nem véletlen, hogy a Szeresdmagad.hu-nál kapható BDSM eszközök kínálata igen széles. A fő cél tehát nem a fájdalom okozása és a kínzás, hanem a kommunikáció és a felek közötti megosztott szerepek kiélvezése. Itt nem kifejezetten a nemi aktus okoz kielégülést, hanem az agy okozza az orgazmust.

 

Legyen szó péniszlakatokról, erényövekről, korbácsokról, esetleg pálcákról, a kellékek tárháza szinte végtelen. Ott vannak továbbá a szájpeckelők, amelyek erős és tartós anyagból készülnek annak érdekében, hogy sokáig használhatóak legyenek. Ami pedig a kötöző készleteket illeti, a Tamboo Bondage sorozatának legújabb szettjében öt dolog található. Ennek a szettnek hála nyakörvet, pántokat, karabinert, de még csuklókötözőket is használhatunk a szerepjáték során. Nagy előnye ráadásul, hogy a nyakörv, illetve a kézre helyezhető darabok akár önállóan is alkalmazhatóak. 

 

Mit érdemes tudni a péniszgyűrűről?

 

Kedvelt eszköz még a péniszgyűrű is, ami a Szeresdmagad.hu webáruházában is megtalálható. Ez orvosi acélból, forrasztásmentesen és lapos formában készült el. Az átmérője 30 milliméter, így szinte bárki számára ideális választás lehet. Amennyiben mégis más méretre van szükség, abban az esetben ez a termék többféle átmérővel rendelhető. Nem is kell ennél több egy igazán kellemes együttléthez!

 

(x)

További híreink
Legnagyobb terület – legkedvezőbb áron – 2.
Miközben az ingatlanárak régen látott hullámvasúton száguldoznak, a hosszútávon megbízható raktárterek kiszámítható jövőt biztosítanak.
2022-08-08 10:22:12, Hírek, Színes Bővebben
Próbaüzem a pécsi pumpapályán
Elkészült az ország egyik legnagyobb kerékpáros pumpapályája a Tüskésréten.
2022-08-08 02:58:01, Hírek, Színes Bővebben
Augusztus 8-tól már az új fogászati klinikán fogadják a betegeket
A Pécsi Tudományegyetem Klinikai Központ Fogászati és Szájsebészeti Klinikája augusztus 8-tól az új épületben fogadja a betegeket.
2022-08-08 02:27:57, Hírek, Színes Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Magyarország nemzetközi helyzete 1956 óta nem volt ennyire zavaros - George Lazar jegyzete.
Bővebben >>