Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Ervin napja van.
Falhoz állította Toroczkait Gulyás Márton a Partizán oldalán
2019-01-10 14:10:03
Falhoz állította Toroczkait Gulyás Márton a Partizán oldalán

Falhoz állította Toroczkait Gulyás Márton a Partizán oldalán

Élet- és emberellenes nézetei széles körben ismertek, nem mellékesen annak köszönhetően, hogy az ATV a tavaly áprilisi választások óta rendszeres időközönként, főműsoridőben biztosít felületet neki mérgező gondolatai kifejtéséhez. Ő jelenleg a Mi Hazánk Mozgalom elnöke: ezt a politikai szervezetet a közvéleménykutató cégek rendre 1%-ra mérik – írja közéleti oldalán Gulyás Márton.

 

Ehhez képest meglepő – folytatja -, de a Momentum Mozgalom és a Magyar Kétfarkú Kutya Párt, amelyek a választáson együttesen közel 5%-nyi szavazatot értek el, ezen pártok elnökei - Fekete-Győr András illetve Kovács Gergely - az elmúlt fél évben összesen sem szerepeltek annyiszor az ATV idézett műsorában, mint Toroczkaiék.

 

A Momentum és az MKKP összesített adásideje még a háromnegyedét sem teszi ki annak, amit Toroczkaiék egyedül kaptak. (Az LMP - Lehet Más a Politika számainak kikutatására már nem maradt most időm - de nem volna érdektelen megnézni azt is, hogyan viszonyul az ő adásidejük Toroczkaiékéhoz.)/.../

 

Miután mindezt részletes és alapos kimutatásban bizonyítja az április 8-a óta eltelt időszakot illetően, felteszi a kérdést, hogy  mindebből mi lehet a tanulság?

 

 

Önnön válaszában leszögezi, hogy az ATV nem vált az emberellenes eszmék propagandatévéjévé. A fenti tapasztalatot inkább azzal magyarázza, hogy egyszerűen a nácik attraktívabbak, és tudhatóan több nézőt vonzanak, mint a centristák/viccpártok.

 

De éppen azért kellene tudatosítani, hogy Toroczkaiék mögött kimutathatatlan társadalmi támogatottság van, hogy ne alakulhassanak ki ilyen aránytalanságok a műsor vendégei között.

 

Bár az ATV nem közszolgálati tévé, tehát nem lehet számon kérni rajta az adásidő kiegyensúlyozottságát - csakhogy itt nem kilengésről van szó, hanem indokolhatatlan egyenlőtlenségről:

 

„A Momentumnak, vagy az MKKP-nek vannak szavazói, van társadalmi bázisa: a Mi Hazánk Mozgalom ezek egyikével sem rendelkezik. Éppen ezért a műsoridő-elosztás tekintetében is fontos lenne ennek figyelembe vétele alapján eljárnia az ATV szerkesztőinek - a (sajnos) szűkülő médianyilvánosság miatt különösen nagy a felelősségük abban, hogy kit ’emelnek meg’ és kit ’hanyagolnak el” – véli Gulyás.

További híreink
Neked milyen álmaid irodája?
Rengeteg olyan munkakör van, amelyet különböző méretű irodahelyiségekben kell végezni. Rutintalan irodista azt hihetné, hogy teljesen mindegy minden, a lényeg, hogy leg...
2024-04-17 10:50:40, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Magyar Péter, a hiányzó hős
Bármilyen előzmény nélkül, mint derült égből a villámcsapás, én is úgy találkoztam először Magyar Péter nevével - Bruck András FB-jegyzete.
2024-04-13 08:33:55, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Kovács államtitkár Magyar Péterről: ezt következmények nélkül nem lehet hosszú távon művelni
Szerinte Magyart elhagyta a felesége és ez bosszúállásra sarkallja.
2024-03-22 12:58:01, Hírek, Aktuális3 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Az orvosok és az egészségügyi szakdolgozók munkáját és kórházi jelenlétét mostantól váratlanul ellenőrizhetik,...
Bővebben >>