Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Menyhért napja van.
Fél órán belül elfogták az ügyetlen tolvajt
2013-10-31 11:25:27
Fél órán belül elfogták az ügyetlen tolvajt

Fél órán belül elfogták az ügyetlen tolvajt

2013. október 29-én - kedden - 16 óra 40 perc körül egy Csepelre haladó HÉV szerelvényen, a Szabadkikötő állomásnál egy fiatal férfi megpróbálta kitépni egy utas nyakából annak aranyláncát. A lánc elszakadt, a tolvaj a rajta levő medált megszerezve leugrott a várakozó szerelvényről és ismeretlen helyre távozott.

 

A gyors rendőri intézkedésnek köszönhetően a rendőrök a bejelentéstől számított fél órán belül elfogták a bűncselekmény elkövetőjét. Ezt követően a Budapesti Rendőr-főkapitányság XXI. kerületi Rendőrkapitányságán gyanúsítottként hallgatták ki. Szabadlábon hagyása mellett lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt eljárást indítottak ellene.

 

A gyanúsított férfi budapesti lakhellyel rendelkezik és mindössze 17 éves.

 

Az ügyben a további eljárást a Budapesti Rendőr-főkapitányság XXI. Kerületi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja le.

 

Két nappal korábban, vasárnap a déli órákban volt már egy hasonló eset Csepelen. Akkor fényes nappal a nyílt utcán egy idős asszony nyakláncát tépték ki. Az elkövetőt rá két napra elfogták.

 

VID

További híreink
Mondjátok csak bíró hölgyek és urak! Nem szégyellitek magatokat?
Valóban nem jött létre szerzőzés a rendőr és az állam között?
2019-08-12 14:14:53, Hírek, Rendőrségi hírek Bővebben
Nyoma veszett Budapesten egy 47 éves doktornőnek
A rendelkezésre álló adatok szerint a nő 2019. augusztus 6-án délután egy VII. kerületi egészségügyi intézményből ismeretlen helyre távozott, a rendőrök most is keresik.
2019-08-07 10:58:58, Hírek, Rendőrségi hírek Bővebben
Valami baj van a világgal
Felfoghatatlanok a tegnapi kőbányai bestiális gyilkosság részletei. Az áldozat, Kata 23 éves, fiatal lány. Egyedül élt a Kolozsvári utcában egy társasházi lakásban. Az ...
2019-07-31 12:47:40, Hírek, Rendőrségi hírek Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Kevés olyan érintetlen táj maradt Európában, mint a Dráva.
Bővebben >>