Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Ervin napja van.
Figyelem...!: Hétfőn zárva lesznek a rendelők és a patikák
2019-06-29 14:02:59
Figyelem...!: Hétfőn zárva lesznek a rendelők és a patikák

Figyelem...!: Hétfőn zárva lesznek a rendelők és a patikák

Hétfőn ügyeleti rend lesz az egészségügyi ellátásban, így a háziorvosi és a kórházi ellátásban is. A háziorvosi rendelők bejáratánál, jól látható helyen fel kell tüntetni a legközelebbi felnőtt és gyermekorvosi ügyelet címét, telefonszámát.

 

Az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet tájékoztatása szerint a folyamatos gyógyszerellátás a legtöbb településen ügyeleti vagy készenléti rend szerint lesz biztosított ezen a napon.

 

Az egyes munkaszüneti napokon is nyitva tartó gyógyszertárak a szokásos munkaszüneti munkarendjük szerint vagy a rövidített nyitva tartásnak megfelelően lesznek elérhetők.

 

A mentők július 1-jén is teljes kapacitással dolgoznak, országszerte 788 mentőegység riasztható. Ez összesen 1800 mentődolgozó szolgálatát jelenti - közölte az Országos Mentőszolgálat.

 

Az egészségügyi államtitkárság kezdeményezésére 2011 óta munkaszüneti nap július 1-je, Semmelweis Ignác születésnapja az egészségügyi és az egészségügyben dolgozóknak.

További híreink
Nehogy tragikus hős legyen
Míg a kérdésén gondolkodtam, „Hogy bírod lelkileg ezt a sok valóságot a fejedben?”, ő már válaszolt is: „Ha engem kérdezel, én fáradt vagyok a félelemtől” – Bruck András ...
2024-04-21 10:22:54, Hírek, Aktuális2 Bővebben
Állami revizorok ellenőrzik titokban a betegeket a kórházakban
Az orvosok és az egészségügyi szakdolgozók munkáját és kórházi jelenlétét mostantól váratlanul ellenőrizhetik, a hét akármelyik napján, minden napszakban. Az Országos Kór...
2024-04-21 10:22:52, Hírek, Aktuális2 Bővebben
Havas Henrik építené Gattyán György médiabirodalmát
A politikusok korrupciós ügyeit és a gazdasági szereplők visszaéléseit szeretné felgöngyölíteni oknyomozó csapatával Havas Henrik. A legendás televíziós szakember a napok...
2024-04-18 17:49:41, Hírek, Aktuális2 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Karsai Dániel akként döntött, hogy 2024. március 31. napjával befejezi az ügyvédi tevékenységét és egyúttal ki...
Bővebben >>