Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Zita napja van.
Fluor Tomi Tóth Gabi hétmilliós Rolexéről: jobban kellene hinnie Istenben
2022-08-19 19:54:31
Fluor Tomi Tóth Gabi hétmilliós Rolexéről: jobban kellene hinnie Istenben

Fluor Tomi Tóth Gabi hétmilliós Rolexéről: jobban kellene hinnie Istenben

Nem akármilyen órát fedezett fel Tóth Gabi csuklóján Lakatos Zsolt óraszakértő. A szakember néhány, az énekesnőről megjelent fotó segítségével járt utána az ékszer típusának - számolt be róla a Pénzcentrum.

 

Lakatos Zsolt a képek alapján azt állapította meg, hogy az óra egy Rolex Submariner arany-acél változata feketében. Azon ugyan hezitált, hogy a modell az újabb 41 milliméteres vagy a régibb 40 milliméteres-e, végül arra jutott, hogy egy Rolex Submariner 126613 lnről, vagyis az újabb változatról van szó.

 

A szakértő szerint ennek listaára 14 600 euró, piaci ára pedig valamivel 17 000 euró felett van, vagyis az óra ára megközelíti a hétmillió forintot.

 

A hírre mások mellett Karácson Tamás, azaz Fluor Tomi is felfigyelt, aki rövid Twitter-bejegyzésében azt írta, „ha tudtam volna, hogy hétmilliós Rolexszel jár a kereszténység, kicsit jobban hittem volna Istenben.” A jelek szerint ateista zenész ezzel vélhetően arra utalt, hogy Tóth Gabi újabban többször is hangot adott vallásosságának, májusban például a közmédiában beszélt hitének megéléséről, valamint arról, hogy saját tapasztalata van a keresztényüldözésről. Az ezzel kapcsolatos nyilatkozataival párhuzamosan viszont a kormánypártokhoz is meglehetősen közel került.

 

 

További híreink
Neked milyen álmaid irodája?
Rengeteg olyan munkakör van, amelyet különböző méretű irodahelyiségekben kell végezni. Rutintalan irodista azt hihetné, hogy teljesen mindegy minden, a lényeg, hogy leg...
2024-04-17 10:50:40, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Magyar Péter, a hiányzó hős
Bármilyen előzmény nélkül, mint derült égből a villámcsapás, én is úgy találkoztam először Magyar Péter nevével - Bruck András FB-jegyzete.
2024-04-13 08:33:55, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Kovács államtitkár Magyar Péterről: ezt következmények nélkül nem lehet hosszú távon művelni
Szerinte Magyart elhagyta a felesége és ez bosszúállásra sarkallja.
2024-03-22 12:58:01, Hírek, Aktuális3 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A smarthome, azaz az okosotthon lesz a XVII. Pollack Expo fókuszában amit április 18. és 19.között rendeznek m...
Bővebben >>