Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Ervin napja van.
Franz Ferdinand és ENSZ-nagykövet is szerepel ma a Sziget Fesztivál programjában
2019-08-08 16:12:47
Franz Ferdinand és ENSZ-nagykövet is szerepel ma a Sziget Fesztivál programjában

Franz Ferdinand és ENSZ-nagykövet is szerepel ma a Sziget Fesztivál programjában

Csütörtökön este a Franz Ferdinanddal nosztalgiázhatunk, fellép Richard Ashroft, a The Verve frontembere, Yungblud és a Chvrches is, de itt lesz Dr. Jane Goodall világhírű főemlőskutató, ENSZ békenagykövet is, hogy szóljon a fesztiválozókhoz.

 

A Dan Panaitescu Nagyszínpadon délután a majd’ harminc éve a színpadon lévő Quimby kezd, utánuk a skót indie sztárcsapat, a Franz Ferdinand táncoltat meg bennünket a jól ismert slágerekre. Őket Richard Ashcroft, a The Verve frontembere követi, majd a The 1975 bulija zárja az estét.

 

A Nagyszínpadon egy másik hírességet is köszönthetünk a Love Revolutionnek köszönhetően: Dr. Jane Goodall, világhírű főemlőskutató, ENSZ békenagykövet és környezetvédő 19 órától szól a fesztiválozókhoz. A 85 éves kutató évente 300 napot utazik azért, hogy felhívja a figyelmet az egyre súlyosabb környezeti problémákra, most arról beszélj majd, miért van okunk a reményre.

 

Ma este a Mastercard Stage by A38 színpadon a csupán 22 éves világsztár, Yungblud fellépését csíphetjük el, de három év után újra itt lesz a szintipopban utazó Chvrches is, rajtuk kívül pedig az este fellépői között köszönthetjük még Tove Stryke-t, a Pale Waves-t, a Welshly Arms-t, Elderbrookot és Sonny Foderat is.

 

Csütörtöktől a Bacardí Aréna is megnyitja kapuit, ahol egyből olyan dj-k váltják egymást, mint az EIRow-ban rezidens De la swing vagy a szintén spanyol, húsz éve az elektronikus zene krémjébe tartozó Paco Osuna. Mindeközben a Samsung Colosseum is erős neveket szállít a második napra, úgy, mint Giovanni Verrina, Margaret Dysas vagy Ryan Elliott.

További híreink
Neked milyen álmaid irodája?
Rengeteg olyan munkakör van, amelyet különböző méretű irodahelyiségekben kell végezni. Rutintalan irodista azt hihetné, hogy teljesen mindegy minden, a lényeg, hogy leg...
2024-04-17 10:50:40, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Magyar Péter, a hiányzó hős
Bármilyen előzmény nélkül, mint derült égből a villámcsapás, én is úgy találkoztam először Magyar Péter nevével - Bruck András FB-jegyzete.
2024-04-13 08:33:55, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Kovács államtitkár Magyar Péterről: ezt következmények nélkül nem lehet hosszú távon művelni
Szerinte Magyart elhagyta a felesége és ez bosszúállásra sarkallja.
2024-03-22 12:58:01, Hírek, Aktuális3 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Mindenkit megnyugtatunk már most az elején: természetesen nem. Ez egy nagyon sok tényezős kérdés, hiszen, ha s...
Bővebben >>