Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Ervin napja van.
Gyilkossággal gyanúsítanak egy dunaújvárosi fideszes képviselőt
2016-02-12 14:15:37
Gyilkossággal gyanúsítanak egy dunaújvárosi fideszes képviselőt

Gyilkossággal gyanúsítanak egy dunaújvárosi fideszes képviselőt

Az oldal információi szerint, az egyik érintett G. R. önkormányzati képviselő, a közbiztonsági bizottság korábbi elnöke s az áldozat egy "Dunaújvároshoz ezer szállal kötődő", több mint két éve eltűnt vállalkozó, Molnár Antal, akinek az eltűnéséről már korábban is cikkeztek.

 

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálatától kapott tájékoztatás szerint idén január 5-én rendeltek el nyomozást egy dunaföldvári férfi több mint két ével ezelőtti eltűnése ügyében , mégpedig emberölés elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

 

Az üggyel összefüggésben két gyanúsítottat helyezett előzetes letartóztatásba az illetékes bíróság – Sz. J. és G. R. dunaújvárosi lakosok ellen emberölés bűntett megalapozott gyanúja miatt folyik eljárás, erősíti meg a friss rendőrségi közlemény.

 

A gyanúsított a 4. választókerület képviselője kormánypárti színekben, 2010-2014 között a közbiztonsági és társadalmi kapcsolatok bizottsága elnökeként is tevékenykedett.

További híreink
A kábítószer kereskedők a rács mögé kerültek
Jogerős ítélet született a kábítószer-kereskedők ügyében.
2024-02-13 21:14:44, Hírek, Rendőrségi hírek Bővebben
Nem éri meg fiktív számlákkal adót csalni
Sikeresen számolt fel egy fiktív számlák kibocsátására szakosodott bűnszervezetet a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Dél-dunántúli Bűnügyi Igazgatósága.
2024-02-09 21:04:59, Hírek, Rendőrségi hírek Bővebben
Letartóztatták a komlói rablópárost
A Pécsi Járásbíróság elrendelte egy fiatalkorú fiú és egy fiatal férfi letartóztatását egy hónapra a Komlón kétrendbeli felfegyverkezve elkövetett rablás bűntette miatt.
2024-01-29 21:07:26, Hírek, Rendőrségi hírek Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Nem csak az idősek betegsége. Ígéretes új módszerek, nagy társadalmi hiányosságok a Parkinson-kór kezelésében
Bővebben >>