Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Appolónia napja van.
Gyógyír kell a régi és új szenvedésekre, nem fegyverek, nem háború
2019-05-20 16:38:55
Gyógyír kell a régi és új szenvedésekre, nem fegyverek, nem háború

Gyógyír kell a régi és új szenvedésekre, nem fegyverek, nem háború

Látható volt már egy ideje, hogy valami küzdelemre készül. Gyanúsan szó nélkül települnek a TEK autói vidékre, megkezdődött egyfajta ellenállási küzdelem: ki vagy- mi engedélyezi Orbánnak a Nemzeti Gárda-féle vonulásokat, erőszakos katonai akciókat falvak/települések ellen, Magyarország határain belül?

 

Ugyanis mindegy, hogy milyen légiónak hívják, és az is mindegy, hogy a Mi hazánk párt legyeskedik az ügyletek felett, ez egy rendőrállami akció.

 

A “mi hazánk”, ami már Orbán szerint az ő hazája, igenis az ő nemzeti gárdája, aki a nép ellen fordul. Orbán nem külső ellenséggel harcol, hanem a saját népével, a puskacsövek a magyar nép ellen irányulnak.

 

A mi hazánk már a Fidesz hazája, mert a “Mi hazánk” párttal kisajátították a nép hazáját.

 

Eddig csak szólamokban tették meg, de mostanra lassan demonstrálják az erőiket, mutogatják a nagyfiúk a puskáikat, az új frankó terepjárókat, az új, még a vasalás nyomait viselő terepruhás egyenruhájukat, és most már szinte kész őrület, mi van itt? Amerikai fegyverekkel a kezükben orosz kiképzőkkel ülnek azokon a rohadt német autógyáraktól lemaradt járműveiken, amit átfestettek, mert a normális piacon telítettség miatt már nem lehet eladni őket.

 

Ismételten: ki adott erre Orbán Viktornak törvényes felhatalmazást?  Ki vagy mi és hova vezeti ezt a nyalonc-gárdát?

 

A jogos önvédelem jogára hívnám fel minden magyar állampolgár figyelmét, hogy harcoljon mindenki a saját túléléséért, mert miközben Orbán szájából ömlik az ellenség az illegális migránsok folyamatos inváziójának a taktikai szólama, eközben elpusztítja az országot s a népét - belülről.

 

 

Orbán a “belső lázadás” leverésére készült fel úgy, hogy belső felkelésnek nyoma sincs...!

 

Nyilvánvaló, hogy mitől fél Orbán, és ezzel azt is elismeri, hogy az EU-választást akar megnyerheti, de a vidéki fideszes önkormányzatok „szentélyes városait” polgármestereinek hatalmat nem adja ingyen.

 

Kiszipolyozza az utolsó cseppig a hamis szerető választópolgárait is, mint amilyenek a romák, a jó erdélyi parasztok es az ukrán hűbéresek, akiket szíve mélyén utál, de addig ameddig ünneplik azt kell hazudnia nekik , hogy ő megvédi őket - de kitől...?

 

Megvédheti őket a magyar emberek gyűlöletétől, amiért ők a saját országukban lettek általuk kisemmizettek, csak azért, mert nem a hazánk - egyedül Orbán elkötelezte sajátmagát az oroszok ellen-mellett és most már Amerikát is baráti ellenséggé fogadta.

 

Lássunk tisztán: a dolog legfontosabb része az, hogy az Amerikai Egyesült Államok migrációs háborúja elleni lázadás Trump számára háborús cselekménynek számit, amelyet ha nyíltan támogatnak a demokraták és a baloldaliak, akkor azzal az illegális bevándorlást támogatják.

 

Az is egyértelmű, hogy Trump az Egyesült Államok szavazói jogainak átírásaira, megszüntetésére - követve Orbán példáját - az amerikai “emberek ellen harcoló ellenséges erőkkel”, bármikor szembeszállnak, ha kell bűnözőkkel, rablókkal és terroristákkal a “védelem nevében”.

 

Vannak meg kétségei bárkinek arról, hogy Orbán a NATO nevében, a magyar nép nevében -  és ez tetszés szerint bővíthető - Orbán nem áll készen túllépni bármilyen és korábban bárkinek adott ígéretének vagy szerződéses megállapodásain?

 

Az elmúlt néhány évben és az utóbbi hónapban nyilvánvalóvá vált, ahogy az osztrák szélsőjobboldali politikusok és az olaszok, a britekkel összefogva, hatalmukba kerítették a médiákat azért, hogy a technikai óriásokon keresztüli összehangolt összeesküvést vigyenek végre a választások és a demokrácia teljes felszámolására azáltal, hogy szelektíven elhallgatják az összes domináns online platformon lévő demokratikus hangokat.

 

Ezek a médiumok - a Facebook, a Twitter, a Google, az Apple és más technikai óriások - az Egyesült Államok mellett és ellen, “baráti-ellenség” online felkelést kezdtek, ezért helyes volt, sőt mérföldkő, amikor a tüntetők az ellenzéki politikusokkal bevetettek magukat, a fideszes propaganda TV fellegvárába, ahova nyíltan katonai és rendőrségi védelmet telepítettek.

 

Ezeknek az Amerikából idetelepült intézményeknek, technológiai vállalatoknak a vezérigazgatói letartóztatása nélkül nem lehet Orbánt lemondásra kényszeríteni és nem lesznek teljes ellenzéki összefogású platformok sem.

 

Az ellenzéki csoportosulásban bár nagyobb az erő, mint a 2018-as választás idején, azóta megtudtuk, hogy kik árulták el a választást, kiderült, hogy vannak pártok, akiknek sohasem lesz elég jó egyetlen koalíció sem, ha nem ők irányíthatják.

 

Az együttműködésre való készséget azért nem kívánják elsajátítani, azért nem kívánnak alkalmazkodni másokhoz, mert nem értik és nem tartják tiszteletben a magyar nép szabadságra vágyó óhaját, így ők sohasem lesznek abban sem partnerek, hogy a nép eltakaríthassa azokat, akik útját állják a demokrácia és a szólásszabadság helyreállításának.

 

Szerző: Új Média

További híreink
Az Orbán-kormány megszavazta a 150 éves Színművészeti Egyetem einstandját
Péntek délelőtt megszavazta az Országgyűlés “A Színház- és Filmművészeti Egyetemért Alapítványról, a Színház- és Filmművészeti Egyetemért Alapítvány és a Színház- és Film...
2020-07-05 17:38:57, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Szikora Róbert szereti Orbán Viktort – nem kicsit, de nagyon
A 24-nek adott interjút Szikora Róbert, a téma főként aktuálpolitika volt, azon belül is főként a politikai szimpátiája Orbán Viktor felé, és a liberálisok utálata. Orbán...
2020-06-30 21:23:07, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Elárverezték a „vasalódeszkás” tanár híres szemléltetőeszközét
Elkelt a vicces videóval híressé vált Vezsenyi László vasalódeszkája, amelyet korábban jótékony célra ajánlott fel a makói testnevelőtanár, számolt be az RTL Klub Híradój...
2020-06-30 21:23:06, Hírek, Aktuális3 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A bukaresti vezetés rájött, hogy nem érdemes erőltetni a cernavodai atomerőmű bővítését, amiről egy kínai part...
Bővebben >>