Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Szabolcs napja van.
Habony hisztizik és perel
2015-12-21 16:40:26
Habony hisztizik és perel

Habony hisztizik és perel

Hozzátette, a jó hírnév megsértése miatt az összes rendelkezésre álló jogi lépést haladéktalanul megteszi a "hamis látszatot keltő kijelentéseket terjesztőkkel szemben".

 

Korábban a Párbeszéd Magyarországért (PM) közölte, vagyongyarapodási eljárást kezdeményez a Nemzeti Adó- és Vámhivatalnál Habony Árpád ellen, akit "milliárdos munkanélkülinek" neveztek. A PM szerint "Orbán Viktor Raszputyinjának" hivatalos beosztása nincs, saját irodája mégis van a Századvégnél. Mivel Habony Árpád nem választott politikus vagy kormányzati tisztviselő, nem kell vagyonnyilatkozatot tennie – írták.

 

A sajtóban az elmúlt napokban többször is foglalkoztak Habonnyal, az Index például a Parlamentnél fotózta le egy 364 ezer forint értékűre becsült Gucci táskával a kezében. December elején az RTL Klub Házon kívül című műsora áldozott rá egy 13 perces riportot, amelyben elhangzott, hogy a luxusautókkal, luxusruhákban látható Habony nincs hivatalos viszonyban se a kormánnyal, se a Fidesszel, nem tudni, honnan kap fizetést.

További híreink
DK: “Nincs láb, nincs metró?"
A párt szerint Tarlós Istvánnak törvényi kötelessége az akadálymentesítés.
2017-07-28 14:36:16, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Liberálisok: Az Orbán-kormány kivételezik az egyházi iskolákkal
A párt szerint ez elfogadhatatlan és jogállamhoz méltatlan.
2017-07-28 14:29:37, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Molnár Zsolt: állok bármilyen vizsgálat elé
Erről a politikus a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában beszélt pénteken annak kapcsán, hogy pártja miniszterelnök-jelöltje, Botka László élesen kritizálta őt egy lapin...
2017-07-28 14:15:37, Hírek, Aktuális3 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A hölgyek után hétfőn az urak is elkezdték a vízilabda tornát a Margitszigeten, a budapesti vizes világbajnoks...
Bővebben >>