Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Ervin napja van.
Hadházy Ákos az LMP új társelnöke
2016-07-16 20:31:30
Hadházy Ákos az LMP új társelnöke

Hadházy Ákos az LMP új társelnöke

Az LMP új társelnökének Schiffer András lemondása miatt megüresedett helyére Hadházy Ákost, a párt antikorrupciós szóvivőjét választották meg, a hétvégi, XXXV. kongresszusukon. A párt legfelsőbb döntéshozó szerve szintén neki szavazott bizalmat a korábbi társelnök parlamenti mandátumára is. Bár Hadházy egyedüli jelöltként indult a megmérettetésen, a két funkciót a delegáltak külön-külön, titkos szavazással döntötték el, a társelnöki megbízatást 90%, míg a parlamenti helyet 85%-kuk támogatta.

 

Szél Bernadett és Hadházy Ákos a szavazás után rögtön tájékoztatást adott a sajtó képviselőinek.

 

Az új társelnök elmondta: arra fog törekedni, hogy az LMP fenntartható, megbízható és választható legyen. Véleménye szerint a párt erős és a 2018-as választás meglepetése lehet:

 

–Az LMP létező és valódi párt, amely nem kompromittálódott és a társadalom ijesztgetése helyett továbbra is a problémák megoldására koncentrál. Annál is inkább, mert probléma van bőven, például a korrupció, amit már lehet politikusi bűnözésnek is nevezni. Mértéke akkora, hogy nem csak a mi generációnkat, hanem a gyermekeink jövőjét is veszélyezteti. Ezért ezt a kormányt 2018-ban le kell váltani, de ez nem elég, új irányt is kell ehhez mutatni, és ezt el kell mondani az egész társadalomnak. Ennek az új iránynak lehet egyik fő célja, hogy független és öntudatos dolgozók az örömmel végzett munkájukból tudjanak megélni, és ne máról-holnapra tengődjenek.

 

Szél Bernadett, az LMP másik társelnöke arról beszélt, hogy a mai nappal lezárultak a személyi döntések és egy új szakasz kezdődik a párt életében:

 

–Az LMP egy haladó és önálló erő. Azt is be kell látni, hogy a XXI. században nem működnek a XX. századi megoldások, ezért fordulatra van szükség ebben az országban és nem aprópénzre, mint amit a jelenlegi hatalom kínál béremelésként egyes ágazatokban és a közszférában. Mi vagyunk az egyetlen párt, amely a reményt életben tartja, hogy jobb és élhetőbb lehet Magyarország.

 

Kertész Z István/kép: mno.hu

 

További híreink
Tudnivalók a helyes fogmosásról, nem csak gyerekeknek
Sokan úgy gondolják, hogy szájhigiénés oktatásra csak a gyerekeknek van szüksége, azonban a fogorvosok tapasztalatai alapján felnőttek számára sem árt az ismétlés. A hely...
2024-04-26 11:40:26, Hírek, Aktuális Bővebben
Ó, azok a fránya hormonok!
A hölgyek a hónap piros betűs napjain tapasztalhatják, hogy a hormonok játszadoznak velük. 40 éves kor felett a menstruáció rendszertelenné válhat, a tünetek erősödhetnek...
2024-04-26 11:38:45, Hírek, Aktuális Bővebben
Hagyományőrzés az iskolában
Bár az iskola elsősorban a tanulásról, a különféle tudományágak megismeréséről szól, ám mellette lehetőséget kell biztosítani a gyerekeknek a nemzeti tradíciók, szokáso...
2024-04-23 16:19:30, Hírek, Aktuális Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Amikor az időjárás kellemesre fordul, beköszönt a tavasz, nemcsak a ruhatárunkat frissítjük fel, szívesen újít...
Bővebben >>