Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Ervin napja van.
Hadházy Ákos lyukas zoknija
2019-01-17 09:55:59
Hadházy Ákos lyukas zoknija

Hadházy Ákos lyukas zoknija

Hadházy Ákos és Szél Bernadett független országgyűlési képviselők, hétfőn koradélután jelentek meg a közmédia, az MTVA Budapesten, a Kunigunda útján található székházában. A hírhamisító Papp Dániel vezérigazgatóval akartak beszélni és számítottak rá, hogy ezt nehéz lesz elérni, akár több napig is ott kell lenniük, ha sort akarnak erre keríteni. Szerda estig egy néhány perces vezérigazgatói monológon kívül, amit meg sem tudtak szakítani a képviselők, nem jutott előrébb az ügy.

 

Ezért a két képviselő már a második éjszakát is ott töltötte, az MTVA 24 órás kamera-megfigyelése mellett. Mivel Hadházy úriember, ezért éjszakára, amikor az alvásra egyébként is kényelmetlen fotelban elhelyezkedett, levette a cipőjét, és lám kiderült, hogy a zoknija lyukas. Ezt rögtön vette, sőt mi több, zummoltatta a köztévé kameramannja, remélhetőleg kap érte külön prémiumot. Sajnálatos, hogy vannak sokan, akiknek ennyi elég is egy embernek és annak munkássága negatív megítéléséhez.

 

Remélhetőleg még a közmédiát, illetve csak azt nézők körében is többségben vannak azok, akik nem akadnak fenn egy lyukas zoknin, hanem távolabb látnak annál.

 

Mit is csinál a két politikus a közmédia egyik épületében?

 

 

El akarják érni, hogy adják le közérdekű hirdetményként az Európai Ügyészséghez való csatlakozásról szóló aláírásgyűjtési akciót. Azonban még ennél is jóval nehezebb elérni, hogy Papp Dániel hírhamisító vezérigazgató érdemben szóba álljon velük, erre várnak türelmesen. Ma végül írásban odaadták az intézmény kommunikációs vezetőjének a Papphoz intézendő 10+1 kérdést.

 

Borítékolható, hogy ha a két képviselő nem lenne ilyen kitartó és nem szundizna éjjel egy-két órát kényelmetlen testhelyzetben előtéri fotelekben, még ez sem sikerült volna. Persze sokan kérdezik, hogy mi van akkor, ha csoda folytán mégis válaszolna az MTVA vezérigazgatója a képviselőknek? Elég sok minden, mert igazából Papp Dánielnek nincs jó választási lehetősége. Ha érdemben nem reagál, azzal törvényt szeg és le is járatja magát. Ha meg a képviselők és a köz számára is kézzelfogható válaszokat adna, másnap már mondhatna is le a tisztségéről. Azt is sokan kérdezik, hogyan lehetnek ott éjjel-nappal a képviselők? Erre jogszabályi felhatalmazása van valamennyi országgyűlési képviselőnek, sőt arra is egyértelmű jogszabályi rendelkezés van, hogy a munkájukat segíteni kell, elsősorban ez a feladat az intézmény vezetőjére hárul. Tehát annyi itt az MTVA részéről a törvénysértés, hogy egy lyukas zokni nem oszt és nem is szoroz.

 

Vannak, akik azt mondják, hogy cirkusz, amit a képviselők csinálnak. Az volna az igazi cirkusz, ha fizetésüket felveszik, és mint ellenzéki politikusok nem tesznek semmit. Ők most dolgoznak, bár egyiküknek valóban lyukas a zoknija, szerencsére ez nappal nem látszik.

 

És elérhetnek-e valamit? Máris sokkal több eredmény van, mintha hétfőn be sem mentek volna a székházba. Mivel Szél Bernadett a közösségi oldalán naponta többször jelentkezik élőben, amit lehet, hogy többen néznek, mint az MTVA hivatalos adásait, megmutatja a hatalom félelmét, hogy a központi agymosodában igazából mennyire tartanak a valódi hírektől.

 

Azon sem csodálkoznánk, ha a „kétharmad” már dolgozna azon, hogy országgyűlési képviselők ne mehessenek csak úgy be közintézményekbe. Ez esetben még inkább indokolt, hogy a két képviselő még tegyen egy utolsó kísérletet. Gyakorlatilag olyan forgatókönyv nincs, hogy „üres kézzel” távozzanak, mert Szél Bernadett élő közvetítései már eddig is mindent megmutattak – remélhetőleg néhány olyan emberhez is eljutva, aki eddig csak egy lyukas zoknit látott. Ja és volt már úgy a magyar történelemben, hogy lyukas zászló volt a jelkép, talán most egy lyukas zokni lesz?

 

Kertész Z István/kép: Szél Bernadett közösségi oldala

Utoljára frissítve: 2019-01-17 19:43:53

További híreink
Neked milyen álmaid irodája?
Rengeteg olyan munkakör van, amelyet különböző méretű irodahelyiségekben kell végezni. Rutintalan irodista azt hihetné, hogy teljesen mindegy minden, a lényeg, hogy leg...
2024-04-17 10:50:40, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Magyar Péter, a hiányzó hős
Bármilyen előzmény nélkül, mint derült égből a villámcsapás, én is úgy találkoztam először Magyar Péter nevével - Bruck András FB-jegyzete.
2024-04-13 08:33:55, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Kovács államtitkár Magyar Péterről: ezt következmények nélkül nem lehet hosszú távon művelni
Szerinte Magyart elhagyta a felesége és ez bosszúállásra sarkallja.
2024-03-22 12:58:01, Hírek, Aktuális3 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Pia, drog, függőségek. Bár a probléma minden esetben összetett, a legújabb kutatások szerint a háttérben ADHD ...
Bővebben >>