Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Ervin napja van.
Hadházy mégis beül a parlamentbe
2018-06-04 13:14:04
Hadházy mégis beül a parlamentbe

Hadházy mégis beül a parlamentbe

Hétfőn a napirend utáni felszólalásokat követően Hadházy Ákos is leteheti képviselői esküjét, miután az alakuló ülésen nem vett részt. Az LMP-s politikus hétfő reggeli Facebook-posztjában azt írta:

 

„Miért ülök be mégis? Másfél éve egyszer azt mondtam, hogy ha a Fidesz marad kormányon, akkor én nem akarok képviselő maradni. Volt ugyanis akkor egy nagyon zavarba ejtő, de alapvető fontosságú kérdéseket érintő beszélgetésem egy kifejezetten intelligens, a pártot azóta már elhagyó politikussal. Ő azt kérte tőlem, tanácsolta, hogy 'fogjam kicsit vissza magamat' , az igazán durva dolgokat ne mondjam el, vagy ne én mondjam el, 'írassam inkább meg' egy újságíróval." Ezt azzal indokolta, hogy a médiának már akkor is nagyon nagy része a kormány kezében volt és szerinte ennek romlása volt várható.

 

Hadházy szerint, ha elfogadjuk, hogy az emberek többségét már csak a „kormányt kiszolgáló agymosó sajtó” éri el, akkor két okból is jobb a békesség velük.

 

„Egyrészt ha ’nem ugrálunk’, akkor megjelenhetünk náluk, behívnak a stúdiókba, de ha ’megharagszanak’, akkor a magyar emberek 60-80 százalékához egyszerűen nem jutunk el. Ha meg nagyon megharagszanak, akkor meg iszonyatos lejárató kampányokat kapunk” – véli most a politikus.

 

Az LMP-s politikus nemcsak erkölcstelennek tartotta, de nagyon nagy butaságnak is gondolja ezt a megalkuvást.

 

"Végül természetesen vannak prózai indokaim is arra, hogy miért ülök be ebbe a színházba. A képviselői státusz pl. ad valamennyi -nem sok- védelmet. Èn azért durván beleköptem a piszkos levesükbe. Az is látható, hogy a kampányban engem és a családomat mocskoltak a legjobban, ez azt jelenti, hogy én vagyok számukra a legkellemetlenebb ellenzéki politikus. Akkor meg hagy "örüljenek", hogy csak azért is maradok kicsit" - zárta a magyarázatát Hadházy Ákos.

További híreink
Nehogy tragikus hős legyen
Míg a kérdésén gondolkodtam, „Hogy bírod lelkileg ezt a sok valóságot a fejedben?”, ő már válaszolt is: „Ha engem kérdezel, én fáradt vagyok a félelemtől” – Bruck András ...
2024-04-21 10:22:54, Hírek, Aktuális2 Bővebben
Állami revizorok ellenőrzik titokban a betegeket a kórházakban
Az orvosok és az egészségügyi szakdolgozók munkáját és kórházi jelenlétét mostantól váratlanul ellenőrizhetik, a hét akármelyik napján, minden napszakban. Az Országos Kór...
2024-04-21 10:22:52, Hírek, Aktuális2 Bővebben
Havas Henrik építené Gattyán György médiabirodalmát
A politikusok korrupciós ügyeit és a gazdasági szereplők visszaéléseit szeretné felgöngyölíteni oknyomozó csapatával Havas Henrik. A legendás televíziós szakember a napok...
2024-04-18 17:49:41, Hírek, Aktuális2 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg a...
Bővebben >>