Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma József napja van.
Halló-halló, itt Észak-Korea: a vezér virslit eszik
2019-07-13 13:05:31
Halló-halló, itt Észak-Korea: a vezér virslit eszik

Halló-halló, itt Észak-Korea: a vezér virslit eszik

Hurrá. Csak azt felejtette el, hogy az esti étkezés a „kutya vacsorája”, közben van hétvége is, no meg épp tombol a nyári szünet, és sokszor a szülőknek sincs mit enni.

 

Nem baj, miután ezzel végzett, elment egy pár virslit (bár szerinte debreceni kolbász) betolni reggelire a hosszú munkanap előtt. Beült a munkahelyére, ahol megszavazta/megszavaztatta: az MTA kutatóintézeteinek államosítását (EINSTAND), a köznevelési törvény módosítását (a gyerek akkor is 6 évesen megy iskolába, ha a szülő, nevelő, pedagógus, valamint a gyerek szerint sem alkalmas még erre, valamint coki mindenkinek, aki bele akar szólni, milyen iskolai oktatásban részesüljön a gyereke, pláne coki mindenkinek, aki bele akar pofázni, ki legyen az igazgató), a jövő évi költségvetést (haha, inkább költséghányást), az adótörvények módosítását (amelyben pl. a szállás ÁFA-ja 5%-ra mérséklődik, aminek eléggé örülök, csak valahogy ott motoszkál bennem a gyanú, hogy ez egyértelműen összefügg a Mészáros/Rogán/Tiborcz/Orbán Ráhel klán turisztikai honfoglalásával).

 

Ezután elégedetten elfogyasztott egy adag tökfőzelékeket fasírttal. Na ezt bírta kitenni a hivatalos oldalára. Mármint a reggelit, az ebédet, és közben a gombnyomogatást, Gulyás Gergely hathatós segítségével.

 

És miközben a tökfőzeléket zabálta a Várban, családjaik, kollégáik, ismerősök, és ismeretlenek elbúcsúztatták a Hableány két magyar áldozatát egy nagyon megindító szertartatással, valamint megemlékeztek a koreai áldozatokról.

 

Hát most csak ennyit akartam mondani...

 

(Nagy Irén – via gond-olkodo)

További híreink
Dobrev Klára szerint nem Magyar Péter kell Magyarországnak
Varga Judit lemondott igazságügyi miniszter volt férje még a Demokratikus Koalíció vezetését is megrengette, miután többtízezres tömeget tudott összehívni március 15-én B...
2024-03-17 11:52:01, Hírek, Aktuális2 Bővebben
Tarlós a honvédelmi miniszter feleségét szeretné főpolgármesternek
A volt főpolgármester szerint Vitézy Dávid semmihez sem ért a közlekedésen kívül, Szentkirályi Alexandra – akit valamikor ő talált ki – viszont ismeri az önkormányzati ...
2024-03-17 11:51:59, Hírek, Aktuális2 Bővebben
Míg Orbánnak alig van pénze, az apja uradalma egyre csak hízik
Az Orbán család már hosszú évek óta építgeti, szépítgeti a hatvanpusztai luxusmajorságot, József nádor egykori birtokát.
2024-03-17 11:51:57, Hírek, Aktuális2 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Alig három év alatt építették fel a birodalmukat. Az Ecom Testvérek programja a fiatalok és az idősek számára ...
Bővebben >>