Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Medárd napja van.
Hová lett Szörényi?
2013-08-31 11:35:58
Hová lett Szörényi?

Hová lett Szörényi?

Az István, a király fővárosi premierjét tartották meg Budapesten, a Papp László Sportarénában. A darab végén azonban csak Bródy János jelent meg a színpadon.

 

Az Alföldi Róbert rendezésében bemutatott István, a királyt számos botrány övezte. A pénteki Aréna előadás két tüntetés is kísérte, a szélsőjobboldalé, illetve a Tolerancia csoport antifasiszta tüntetése.

 

Az index információi szerint a darab végén az előadás két színésznője a nézőtérre ment, hogy színpadra hívja a darab két szerzőjét, Szörényi Leventét és Bródy Jánost. Bródyt meg is találták, föl is ment, Szörényi azonban nem volt sehol.

 

Az, hogy Szörényi nem ment fel a színpadra, több okból meglepő – egyrészről egy bemutató végén ez megszokott gesztus. Másrészt ennek a kiállásnak – éppen az Alföldit ért támadások miatt – jelentőségteljes szerepe lett volna, hiszen Szörényi Levente a korábbiakban már kiállt a rendező koncepciója mellett, sőt a szerzőt legutóbb Bayer Zsolt is kiosztotta, amiért elfogadta Alföldi elképzelését.

 

-naan-

Utoljára frissítve: 2013-08-31 11:37:04

További híreink
Befejeződött a TOP PLUSZ pályázat Mendén
A projekt a Széchenyi Terv Plusz program keretében valósult meg Európai Uniós támogatás segítségével.
2023-06-02 14:14:26, Hírek, Aktuális Bővebben
Az adriai szexbotrány után rehabilitálták Borkai Zsoltot
Borkai Zsoltot választották meg a Győri Atlétika Club (GYAC) elnökének. „Kis lépés Borkai Zsoltnak, nagy lépés a győrieknek” – kommentálta a hírt a szexbotrányba belebuko...
2023-06-02 13:53:23, Hírek, Aktuális Bővebben
„Mintakalauz” pótdíjazta meg a vonaton utazó álláskereső hölgyet
Az érintettek közül sokan nem tudják, hogy a főváros anyagi támogatásával kiadott Havibérlet álláskeresőknek elnevezésű okmány nem érvényes Budapest területén a MÁV Zrt é...
2023-06-02 13:53:20, Hírek, Aktuális Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Folytatódik a Pécsi Nemzeti Színház és a Pécsi Tudományegyetem együttműködése.
Bővebben >>