Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma László napja van.
Hová lett Szörényi?
2013-08-31 11:35:58
Hová lett Szörényi?

Hová lett Szörényi?

Az István, a király fővárosi premierjét tartották meg Budapesten, a Papp László Sportarénában. A darab végén azonban csak Bródy János jelent meg a színpadon.

 

Az Alföldi Róbert rendezésében bemutatott István, a királyt számos botrány övezte. A pénteki Aréna előadás két tüntetés is kísérte, a szélsőjobboldalé, illetve a Tolerancia csoport antifasiszta tüntetése.

 

Az index információi szerint a darab végén az előadás két színésznője a nézőtérre ment, hogy színpadra hívja a darab két szerzőjét, Szörényi Leventét és Bródy Jánost. Bródyt meg is találták, föl is ment, Szörényi azonban nem volt sehol.

 

Az, hogy Szörényi nem ment fel a színpadra, több okból meglepő – egyrészről egy bemutató végén ez megszokott gesztus. Másrészt ennek a kiállásnak – éppen az Alföldit ért támadások miatt – jelentőségteljes szerepe lett volna, hiszen Szörényi Levente a korábbiakban már kiállt a rendező koncepciója mellett, sőt a szerzőt legutóbb Bayer Zsolt is kiosztotta, amiért elfogadta Alföldi elképzelését.

 

-naan-

Utoljára frissítve: 2013-08-31 11:37:04

További híreink
Schiffer András kibukott a kormány fairtós jogszabály-módosításától
„Ilyen az, amikor a hatalmi téboly és a profitéhség az életösztönt is felülírja” – kommentálta az ügyvéd-politikus a tűzifa biztosítását célzó új jogszabályt.
2022-08-07 13:25:29, Hírek, Aktuális Bővebben
Totális zsákutcában van Orbán
Magyarország nemzetközi helyzete 1956 óta nem volt ennyire zavaros - George Lazar jegyzete.
2022-08-03 20:04:33, Hírek, Aktuális Bővebben
Hogyan lehet kriptovalutát és bitcoint bányászni?
A bitcoin, illetve alapvetően a kriptovaluták létezéséről már azok is tudnak, akik amúgy egyébként nem érdeklődnek különösebben az új technológiák után. Arról, hogy mikén...
2022-07-26 09:24:57, Hírek, Aktuális Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Ebben az esztendőben, a Pécsi Tudományegyetem felkészítésével, a 18. nemzetközi földrajzi olimpián, az iGeo-n...
Bővebben >>