Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Ervin napja van.
Irattár költöztetése előtti legfontosabb teendők
2020-11-16 20:55:08
Irattár költöztetése előtti legfontosabb teendők

Irattár költöztetése előtti legfontosabb teendők

Azonban ez nem egyszerű, ugyanis a biztonságos szállítás komoly szervezést igényel, nem kis munkát is, ami bevételkieséshez vezethet. Éppen ezért a legjobb, amit tehetünk, ha olyan költöztető cég szolgáltatását vesszük igénybe, amely rendelkezik kellő tapasztalattal irodaköltöztetés terén.

 

A megfelelő költöztető cég kiválasztása

 

Bár érthető, hogy a kiadásokat a lehetőségekhez mérten alacsonyan kell tartani, mégsem érdemes túlságosan spórolni a költöztetésen. Ugyanis ha nem nézünk rendesen utána a választott szolgáltatónak, és csak azt vesszük figyelembe, hogy vélhetően a legolcsóbbak közé tartozik, akkor esélyes, hogy igen kellemetlen meglepetésekben lehet részünk. Ebben az esetben ugyanis lehetséges, hogy nagyon kezdőkkel állunk szemben, vagy pedig a szolgáltató bizonyos tételeket szándékosan nem jelöl az árajánlaton, hogy olcsóbbnak tűnjön, viszont a munka végeztével biztosak lehetünk benne, hogy a számlán minden pontosan el lesz számolva.

 

Ennek elkerülése érdekében erősen ajánlott utánanézni a választott cég referenciáinak és a közösségi médián a korábbi megrendelők véleményeinek, hiszen így jelentősen csökkenthetjük az esélyét annak, hogy alkalmatlan céget bízunk meg ezzel a fontos feladattal. Bár valószínűleg a tapasztalt költöztető cég szolgáltatása nem lesz a legolcsóbb, de érdemes ár-érték arányban gondolkodni, akkor nem érhet csalódás.

 

Kevesebb irat, kisebb költségek

 

A költöztetés árának egyik legjelentősebb tétele a költöztetendő holmi mennyisége. Ennek értelmében tehát minél kevesebb iratot, gépet és szekrényt vagy polcot kell az egyik helyről a másikra szállítani, annál kisebb költségekkel számolhatunk. Ehhez azonban a költöztetés megrendelése előtt nem árt egy alapos szelektálást végezni, és ennek során kiselejtezni a feleslegessé vált dokumentumokat, gépeket és bútorokat, hiszen ezekre már úgysem lesz szükségünk az új helyen.

 

Néhány költöztető cég fel van készülve arra, hogy a költöztetés során előkerülnek a már említett felesleges iratok, így lehetőségünk van megbízni az adott szolgáltatót azzal, hogy a dokumentumokat a megfelelő helyre szállítsák, és hivatalos körülmények között megsemmisíttessék azokat, melyről igazolást kaphatunk.

 

A szelektálás során azonban figyeljünk arra is, hogy a megmaradt dokumentumokat megfelelően készítsük össze és rendszerezzük, ugyanis csak így garantálható, hogy az új helyen kipakolás után a lehető legegyszerűbben és leggyorsabban hozzáférjünk az éppen szükséges anyagokhoz.

 

Amennyiben nálad is aktuálissá vált az irattár költöztetése, és egy valóban felelősségteljes, profi csapatot szeretnél megbízni a költöztetéssel, keresd a Visszuk.hu szakembereit!

További híreink
Az unió történetének legnagyobb bővítése
Ünnepi ülés keretében emlékezett meg az Európai Parlament az unió legnagyobb bővítésének 20. évfordulójáról.
2024-04-24 17:17:05, Hírek, Színes Bővebben
Nagyobb védelem az egyre kifinomultabb emberkereskedelem ellen
Nagyobb védelmet nyújtanak az emberkereskedőknek áldozatul esetteknek az Európai Parlament által elfogadott szabályok.
2024-04-23 19:19:20, Hírek, Színes Bővebben
A bejárati ajtó több mint egy egyszerű nyílászáró
Igaz, egy beltéri ajtóhoz hasonlítva már nem is olyan “egyszerű” a szerkezete, hisz sok mindenben eltér a felépítése, kialakítása. A bejáratnál lévő nyílászáró szimbolizá...
2024-04-23 16:35:24, Hírek, Színes Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Ismét gazdag programkínálatot ígér az ünnepre és előtte a nagyhétre a zengővárkonyi Míves Tojás Múzeum, megren...
Bővebben >>