Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma József napja van.
Kihagyhatatlannak ígérkezik az idén végre megtartandó Sziget-fesztivál
2022-03-16 18:16:01
Kihagyhatatlannak ígérkezik az idén végre megtartandó Sziget-fesztivál

Kihagyhatatlannak ígérkezik az idén végre megtartandó Sziget-fesztivál

Augusztus 10-15 között végre visszatér a Sziget, ahova korábban már olyan nevek is bejelentkeztek, mint az Arctic Monkeys, Dua Lipa és a Kings Of Leon valamit a Bastille, Stromae vagy Lewis Capaldi.

 

Hatalmas bulifolyamot ígér a két év után visszatérő Sziget. A szervezők – a korábban bejelentett negyven fellépő mellé – most újabb, mintegy harminc nevet dobtak be a köztudatba. Köztük van a tavalyi MTV VMA díjra legtöbb kategóriában jelölt, végül az Év Előadója és a Legjobb Popvideó díjjal jutalmazott, Grammy tulajdonos világsztár, Justin Bieber valamint a világ legjobb lemezlovasai közt számon tartott Calvin Harris.

 

Az idei Szigeten több előadó is legfrissebb lemezanyagával érkezik: a Tame Impala például a The Slow Rush c. albumot mutatja majd be. Sam Fender napjaink egyik legjobban menetelő ifjú tehetsége, akit 2020-ban a Brit Awards-on a Legjobb Új előadók közé jelölték, majd idén megkapta a Best British Alternative/Rock Act díját, de jelölt volt British Artist of the Year és - a Szigetre is érkező lemezével - a British Album of the Year díjra is. Szintén új lemezzel, a 2021-ben megjelent Therapy című hanganyaggal érkezik Anne-Marie is. A Nagyszínpadra várjuk továbbá az idei Brit Awards-on a “Születő Csillag” díjat elnyert Holly Humberstone-t és hatalmas bulira készül a Szabadság Szigetének Nagyszínpadán a német ütősökből és fúvósokból álló techno marching band, a MEUTE. És jön még megannyi fellépő a különböző helyszínekre. Íme a most bejelentett nevek teljes listája:

 

Justin Bieber, Calvin Harris, Tame Impala, Sam Fender, Anne-Marie, Steve Aoki, Nina Kraviz, Milky Chance, Bad Gyal, Holly Humberstone, Channel Tres, Kensington, Ofenbach, Mezerg, MEUTE, Noga Erez, Seth Troxler, Kölsch, Folamour, Role Model, Cate Le Bon, Tourist, Myd, Remi Wolf, Alfie Templeman, Kid Francescoli, Denis Sulta & Mella Dee, Dirtyphonics     

 

Egyúttal megérkeztek a magyar nevek is a Telekom VOLT Fesztiválra, első körben rögtön mintegy 60 fellépőt jelentettek be a szervezők. A listán szerepel a Halott Pénz, Krúbi, a Bagossy Brothers Company, a Tankcsapda, jön a Carson Coma, Azahriah, Majka & Curtis, Dzsúdló és sokan mások. 2022. június 21. és 25. között újra lesz VOLT Sopronban - már nagyon várjuk.

 

A nemzetközi mezőnyben már számos világsztár napvilágra került a Telekom VOLT Fesztivál idei felhozatalából, köztük a Muse, a The Killers, a Sum41, a Bring Me The Horizon vagy Yungblud. Most a fesztivál szervezői a magyar fellépők egy részét is közzétették, amelyből kiderül, hogy a legfontosabb bandák és előadók idén már biztosan nem hagyják ki a VOLT-ot. A felsorolás pedig még folytatódik.

 

Álljon itt a lista ABC sorrendben: 30Y, Abigel, Analog Balaton, Andro, Aurevoir., Azahriah, B'Andre, Bagossy Brothers Company, bëlga, Beton Hofi, Bevild & MSF, Blahalouisiana, Bohemian Betyars, Brains, ByeAlex és a Slepp, Carson Coma, Csaknekedkislány, Dé:Nash, Down for Whatever, Dublic, Dzsúdló, Elefánt, Esti Kornél, Fish!, Follow The Flow, Fran Palermo, Galaxisok, Ganxsta Zolee és a Kartel, Halott Pénz, hiperkarma, Hősök, Irie Maffia, Ivan & The Parazol, Jumodaddy, Krúbi, Lidocain Night, Lithium Night, Lord, Majka & Curtis, Margaret Island, Mary Popkids, Middlemist Red, Müller Péter Sziámi AndFriends, Myamo, NECC Party, Nosphere, ON THE LOW feat.: Filo, Nasiimov, Gyuris, Ibbigang, AKC Misi, DJ Gozth, Slowgod, Paddy and The Rats, Pál Utcai Fiúk, Perrin, Platon Karataev, Punnany Massif, Ricsárdgír, Road, Saya Noé, Slow Village, Skrude, Superflake, Supernem,  Tankcsapda, Tesco Disco, Tits / Metzker x Yamina, Vad Fruttik, Wellhello.

 

             

 
   
További híreink
Tudtad, hogy a láb visszeres állapota lézeres kezeléssel is javítható?
Modern társadalmunkban egyre gyakoribb probléma a visszér kialakulása. A vénák kitágulása és torzulása megnehezíti a vér áramlását, ami amellett, hogy komoly egészségügyi...
2024-03-14 18:18:52, Hírek, Kultúra Bővebben
Milyen egy tökéletes hajformázó termék, amely valóban megszépíti a frizuránkat?
A szép haj nemcsak adottság kérdése, hanem a megfelelő hajápolásé és módszereké is. Annak az alapja ugyanis, hogy milyen lesz majd a megjelenésünk, hogy mennyire hibátlan...
2024-03-14 17:42:48, Hírek, Kultúra Bővebben
Az Ecom Testvérek programja sikeres a videós visszajelzések alapján?
Alig három év alatt építették fel a birodalmukat. Az Ecom Testvérek programja a fiatalok és az idősek számára egyaránt példaértékű lehet. A félig olasz, félig azonban mag...
2024-02-23 17:43:04, Hírek, Kultúra Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Az Orbán család már hosszú évek óta építgeti, szépítgeti a hatvanpusztai luxusmajorságot, József nádor egykori...
Bővebben >>