Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Áron napja van.
Koronavírus: két fertőzött van Magyarországon
2020-03-04 19:42:12
Koronavírus: két fertőzött van Magyarországon

Koronavírus: két fertőzött van Magyarországon

-Ma már egyértelműen kijelenthető, hogy koronavírussal fertőzöttek. Nemcsak a két diákot, hanem az egyik diák házastársát és a másik barátnőjét is izoláltuk. Mindkét iráni diák jól van. Enyhe tüneteik vannak, nem lázasak. De izolációban tartjuk őket. Vizsgáljuk jelenleg, hogy merre jártak, hogy kaphatták el a betegséget - mondta Szlávik János osztályvezető főorvos a szerda esti rendkívüli sajtótájékoztatón.

 

-Mindkét diák a közelmúltban Iránban járt, a családjukkal ünnepelték az iráni új évet - válaszolta újságírói kérdésre Lakatos Tibor.

 

Még nem tudni pontosan, hogy hány napja tértek vissza Magyarországra - tette hozzá az operatív törzs ügyeleti központ vezetője. A diákokat a Dél-pesti Centrumkórházba, a Szent László Kórházba szállították.

 

(euronews.com nyomán; kép: illusztráció)

További híreink
Alkalmazhatatlan a dolgozó utasoknak az állandósított szombati menetrend
A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) április elsejétől hétköznap is a szombati menetrend szerint közlekedteti a járatait, ami nagyon nem felel meg az utazási szokásoknak.
2020-04-01 20:09:08, Hírek, Aktuális2 Bővebben
A koronavírushoz hasonlította Orbánt Donald Tusk
A néppárti elnök alig burkoltan a koronavírushoz hasonlította Orbán Viktort, Donald Trumpot és Jaroslaw Kaczyński lengyel politikust.
2020-04-01 20:09:06, Hírek, Aktuális2 Bővebben
Orbán nem meri bevezetni a polgármestereket megalázó törvényt
Továbbra is az eddigiek szerint lesznek gyakorolhatók a polgármesterek jogosítványai veszélyhelyzetben, a kormány eltekint az erre vonatkozó módosítási szándékától – nyil...
2020-04-01 20:09:03, Hírek, Aktuális2 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Érzékenyen érintette Gyenes Levente polgármestert a kazánbotrány ügyében indított nyomozás. Legalábbis ez derü...
Bővebben >>