Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Zita napja van.
Kovács államtitkár Magyar Péterről: ezt következmények nélkül nem lehet hosszú távon művelni
2024-03-22 12:58:01
 Kovács államtitkár Magyar Péterről: ezt következmények nélkül nem lehet hosszú távon művelni

Kovács államtitkár Magyar Péterről: ezt következmények nélkül nem lehet hosszú távon művelni

Magyar Pétert elhagyta a felesége és elvesztette a kormányzati megbízásait és ez láthatóan bosszúállásra sarkallja - jelentette ki Kovács Zoltán a Hir TV-ben. „A baloldali közeg visszhangot ad a megnyilvánulásainak” – mondta a nemzetközi kommunikációért felelős államtitkár.

 

"Azt gondolom, hogy ahogy azt Rogán miniszter úr, a kabinetirodát vezető miniszter a parlamentben teljesen nyilvánvalóvá tette már hónapokkal ezelőtt, egyébként Jámbor Andrásra reagálva, soha nem találkozott a végrehajtók elnökével, nem is beszélt vele.

Tehát, képtelenségeket állít, mendemondákra alapozva próbál – én azt látom – politikai karriert építeni. Tehát a valóság majd meg fogja mérni az ő tetteit és tetteit és kijelentéseit, ezért én azt gondolom, hogy következmények nélkül nem lehet hosszú távon ezt művelni" – összegzett Kovács.

 

Hasonlóan nyilatkozott a Fidesz frakcióvezetője is.

 

„Magyart elhagyta a felesége, elvesztette a felesége által szerzett munkahelyeit, és ezért bosszút akar állni” – mondta Kocsis Máté az atv.hu-nak, reagálva arra, hogy Magyar Péter szerint Rogán Antalék manipulálták a Völner–Schadl-ügy ügyészségi iratait, és erre bizonyítékai is vannak.

 

„A történtekért a kormányt és annak egyes tagjait okolja, ezért vádaskodik, de amit csinál, az végső soron csak üres locsogás-fecsegés, nem más, mint egy sértett ember vagdalkozása” –  közölte Kocsis Máté.

 

 

 

 

 

További híreink
Neked milyen álmaid irodája?
Rengeteg olyan munkakör van, amelyet különböző méretű irodahelyiségekben kell végezni. Rutintalan irodista azt hihetné, hogy teljesen mindegy minden, a lényeg, hogy leg...
2024-04-17 10:50:40, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Magyar Péter, a hiányzó hős
Bármilyen előzmény nélkül, mint derült égből a villámcsapás, én is úgy találkoztam először Magyar Péter nevével - Bruck András FB-jegyzete.
2024-04-13 08:33:55, Hírek, Aktuális3 Bővebben
A Momentum szerint Sulyok Tamás méltatlanná vált a köztársasági elnöki pozícióra
Bedő Dávid, a Momentum frakcióvezetője szerint két hét alatt vált méltatlanná Sulyok Tamás a köztársasági elnöki pozícióra, ugyanis hazudott a családjával kapcsolatban.
2024-03-22 12:57:58, Hírek, Aktuális3 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg a...
Bővebben >>