Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Ervin napja van.
Lakáspályázatot írt ki és véletlenül meg is nyerte a polgármester
2015-06-05 16:41:04
Lakáspályázatot írt ki és véletlenül meg is nyerte a polgármester

Lakáspályázatot írt ki és véletlenül meg is nyerte a polgármester

A levél szerint a humánerőforrás-bizottság zárt ülésen döntött a lakásra beadott két pályázatról, és azzal választotta ki nyertesnek a polgármestert, hogy a másik pályázónál – egy háromgyermekes család is szerette volna megkapni a bérleti lehetőséget – egy hónappal több bérleti díj előzetes megfizetését vállalta.

 

A polgármester örvendezik a nyereményének

 

A levél írója felvetette, hogy a polgármester esetleg az önkormányzat által biztosított kedvező feltételekkel meg is akarja vásárolni az ingatlant.

 

A lap megkeresésére, amelyben azt tudakolták, hogy miért volt szüksége a polgármesternek az ingatlanra, és nem tartja-e etikátlannak, hogy polgármesterként ő nyerte el a bérleti jogot, illetve tervezi-e, hogy él elővásárlási jogával, a polgármester mindössze annyit közölt: a lakás a vagyonleltár szerint nincs értékesítésre kijelölt státuszban.

 

Az ellenzék viszont dühöng  

 

Az MSZP-s Bangóné Borbély Ildikó a hírre reagálva közölte, pártja azonnali lemondásra szólítja fel Szabó Tamás jászberényi polgármestert. Mint közölte, szerinte Szabó Tamás tettére nincs mentség, legfeljebb az magyarázhatja, hogy a fideszes politikusok öt év kormányzás után mára végleg elvesztették a kontrollt, és a hanyatló népszerűségük láttán minden korábbinál gátlástalanabbul rabolnak rá a közvagyonra.

 

"A polgármester pofátlansága valóban megdöbbentő, ezért az a minimum, hogy minden választott tisztségéről azonnal lemond" - írt a szocialista politikus.

 

(mti/hvg)

 

 

 

 

További híreink
Neked milyen álmaid irodája?
Rengeteg olyan munkakör van, amelyet különböző méretű irodahelyiségekben kell végezni. Rutintalan irodista azt hihetné, hogy teljesen mindegy minden, a lényeg, hogy leg...
2024-04-17 10:50:40, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Magyar Péter, a hiányzó hős
Bármilyen előzmény nélkül, mint derült égből a villámcsapás, én is úgy találkoztam először Magyar Péter nevével - Bruck András FB-jegyzete.
2024-04-13 08:33:55, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Kovács államtitkár Magyar Péterről: ezt következmények nélkül nem lehet hosszú távon művelni
Szerinte Magyart elhagyta a felesége és ez bosszúállásra sarkallja.
2024-03-22 12:58:01, Hírek, Aktuális3 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A különböző nyílászáróknál különösen fontos az, hogy milyen módon lehet őket kinyitni. Ez nagymértékben meghat...
Bővebben >>