Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Zalán napja van.
Lázár szerint értelmetlen szombaton a Kossuth térre menni
2016-02-12 16:41:04
Lázár szerint értelmetlen szombaton a Kossuth térre menni

Lázár szerint értelmetlen szombaton a Kossuth térre menni

Hozzátette, nem a kormány szándékát kell megváltoztatni, mert abban eltökéltek, hogy a jelenlegi rendszert át kell alakítani szakmai alapon. Azt azonban felelőtlen szakszervezeti viselkedésnek tartja Lázár, hogy bizonyos csoportosulások hallani sem akarnak arról, hogy az oktatási kerekasztal keretén belül a kormány partnerei legyenek.

 

Lázár hangsúlyozta, hogy nincs napirenden a KLIK megszüntetése, jobbá tétele viszont igen. Ehhez azonban, mint mondta, "nincs náluk a bölcsek köve", ezért szükségük lenne a pedagógus kar szakmai együttműködésére. Szerinte professzionális módon kellene működnie a rendszernek, úgy, hogy méltó legyen Klebelsberg Kúnó nevéhez./.../

 

"Külső erők gerjesztenek elégedetlenséget, de a kormány nem ijedt meg, számolnak hasonlóval az egészségügyben is. A Klik pedig úgy átalakul majd, hogy rá sem lehet ismerni" - ezt Orbán Viktor minisztelnök mondta Lillafüreden, a zártajtók mögött tartott Fidesz-frakcióülésen a Népszabadság értesülései szerint.

 

(atv)

További híreink
Nyílt levél a CEU tanárától
A legnagyob közösségi oldalon bukkantunk a megtámadott CEU egyik oktatójának nyílt levelére.
2017-03-30 20:40:14, Hírek, Aktuális Bővebben
Az első áprilisi hétvégén már 25 fok is lehet
A következő napokban is marad a száraz, meleg idő, az első áprilisi hétvégén többfelé már 25 Celsius-fok körül alakulhatnak a maximumok - derül ki az Országos Meteorológi...
2017-03-30 20:21:09, Hírek, Aktuális Bővebben
Nemzetközi Szenior Férfi Vízilabda Torna lesz a hétvégén a Kecskeméti Fürdőben
Március 31-én és április 1-én a Kecskeméti Fürdőben Nemzetközi Szenior Férfi Vízilabda Tornát szervez a Kecskeméti VE Öregfiúk csapata.
2017-03-30 19:44:11, Hírek, Aktuális Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Hétfőn kezdődik a Csillagászati Hét Pécsett a Zsolnay Kulturális Negyedben.
Bővebben >>