Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Gusztáv napja van.
Lázár szerint értelmetlen szombaton a Kossuth térre menni
2016-02-12 16:41:04
Lázár szerint értelmetlen szombaton a Kossuth térre menni

Lázár szerint értelmetlen szombaton a Kossuth térre menni

Hozzátette, nem a kormány szándékát kell megváltoztatni, mert abban eltökéltek, hogy a jelenlegi rendszert át kell alakítani szakmai alapon. Azt azonban felelőtlen szakszervezeti viselkedésnek tartja Lázár, hogy bizonyos csoportosulások hallani sem akarnak arról, hogy az oktatási kerekasztal keretén belül a kormány partnerei legyenek.

 

Lázár hangsúlyozta, hogy nincs napirenden a KLIK megszüntetése, jobbá tétele viszont igen. Ehhez azonban, mint mondta, "nincs náluk a bölcsek köve", ezért szükségük lenne a pedagógus kar szakmai együttműködésére. Szerinte professzionális módon kellene működnie a rendszernek, úgy, hogy méltó legyen Klebelsberg Kúnó nevéhez./.../

 

"Külső erők gerjesztenek elégedetlenséget, de a kormány nem ijedt meg, számolnak hasonlóval az egészségügyben is. A Klik pedig úgy átalakul majd, hogy rá sem lehet ismerni" - ezt Orbán Viktor minisztelnök mondta Lillafüreden, a zártajtók mögött tartott Fidesz-frakcióülésen a Népszabadság értesülései szerint.

 

(atv)

További híreink
Helyreállították felsővezetéket a Budapest–Újszász–Szolnok szakaszon
Helyreállították felsővezetéket mindkét vágány felett, így ismét korlátozás nélkül járhatnak a vonatok Tápiószele és Újszász viszonylatában - közölte a Mávinform hétfő dé...
2017-01-16 11:45:45, Hírek, Aktuális Bővebben
Gázolás miatt késnek a vonatok a Budapest-Lajosmizse szakaszon
Gázolás miatt akár egy órás késésekre is készülni kell a Budapest-Lajosmizse szakaszon - közölte a Mávinform hétfő reggel.
2017-01-16 08:21:22, Hírek, Aktuális Bővebben
Késnek a vonatok a Budapest-Újszász-Szolnok szakaszon
Felsővezeték-szakadás miatt 20-60 perccel hosszabb menetidőre kell számítani a Budapest-Újszász-Szolnok vasúti szakaszon - közölte a Mávinform hétfő hajnalban.
2017-01-16 07:48:28, Hírek, Aktuális Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A monori születésű Péterffy András filmrendező, operatőr, producer, egyetemi tanár kapja az idei Szkíta Aranys...
Bővebben >>