Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Ambrus napja van.
Lázár szerint értelmetlen szombaton a Kossuth térre menni
2016-02-12 16:41:04
Lázár szerint értelmetlen szombaton a Kossuth térre menni

Lázár szerint értelmetlen szombaton a Kossuth térre menni

Hozzátette, nem a kormány szándékát kell megváltoztatni, mert abban eltökéltek, hogy a jelenlegi rendszert át kell alakítani szakmai alapon. Azt azonban felelőtlen szakszervezeti viselkedésnek tartja Lázár, hogy bizonyos csoportosulások hallani sem akarnak arról, hogy az oktatási kerekasztal keretén belül a kormány partnerei legyenek.

 

Lázár hangsúlyozta, hogy nincs napirenden a KLIK megszüntetése, jobbá tétele viszont igen. Ehhez azonban, mint mondta, "nincs náluk a bölcsek köve", ezért szükségük lenne a pedagógus kar szakmai együttműködésére. Szerinte professzionális módon kellene működnie a rendszernek, úgy, hogy méltó legyen Klebelsberg Kúnó nevéhez./.../

 

"Külső erők gerjesztenek elégedetlenséget, de a kormány nem ijedt meg, számolnak hasonlóval az egészségügyben is. A Klik pedig úgy átalakul majd, hogy rá sem lehet ismerni" - ezt Orbán Viktor minisztelnök mondta Lillafüreden, a zártajtók mögött tartott Fidesz-frakcióülésen a Népszabadság értesülései szerint.

 

(atv)

További híreink
Elindult a UPC optikai hálózata a 29-es körzetben
Az első monori otthon bekötésével a UPC kedden megkezdte a nagysebességű optikai hálózatra épülő szolgáltatások telepítését Monoron.
2016-12-07 18:47:26, Hírek, Aktuális Bővebben
Tűzifával segítik a rászorulókat Monoron
Tűzifával segíti az önkormányzat a szociálisan rászorulókat Monoron. Ezzel az intézkedéssel 120 nehéz körülmények között élő család jut jelentős segítséghez a téli idősza...
2016-12-07 18:19:55, Hírek, Aktuális Bővebben
A héten másodszor is drágul a tankolás
Legutóbb a mai napon változott az üzemanyagok ára, akkor a 95-ös benzin bruttó 5, a gázolaj ára pedig bruttó 4 forinttal emelkedett.
2016-12-07 17:37:46, Hírek, Aktuális Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Alig negyven percig tartott és érdektelenségbe fulladt Gyömrőn a közmeghallgatás. Nincs probléma vagy teljes a...
Bővebben >>