Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma József napja van.
Lelép a CBA vezér, Lázár-fivér ül a nyeregbe
2015-11-24 21:20:38
Lelép a CBA vezér, Lázár-fivér ül a nyeregbe

Lelép a CBA vezér, Lázár-fivér ül a nyeregbe

Baldauf László, a magyar üzletlánc 75. életévében járó elnöke lemondását kedden a cég hivatalos taggyűlésén jelentette be, ahol örökös tiszteletbeli elnöknek választották meg – közölte a társaság.

 

A közlemény felidézte, hogy 1992-ben tíz magyar magánkereskedő teremtette meg az alapját egy kölcsönös előnyökön alapuló beszerzési társulásnak, így jött létre a száz százalékban magyar tulajdonú CBA, amelyhez egyre több független élelmiszer-kereskedő csatlakozott, és gyorsan szaporodtak a CBA-logó alatt működő élelmiszerüzletek is.

 

A CBA 2001-től megkezdte a határon túli terjeszkedést, öt európai ország élelmiszer-kereskedő nemzeti csoportjaival lépett társulási kapcsolatra, amelynek eredményeként ma már Bulgáriában, Csehországban, Lengyelországban, Romániában és Szlovákiában egyre több CBA-logóval fémjelzett üzlet várja a vásárlókat.

 

A kereskedelmi lánc 2005-ben Alsónémediben mintegy 30 ezer négyzetméter raktárkapacitással logisztikai- és irodaközpontot hozott létre, ami lehetővé teszi, hogy a CBA markánsan tudjon megjelenni a nemzetközi piacokon, és nagy tételben tudja értékesíteni a kiváló minőségű magyar termékeket – írja közleményében az üzletlánc.

 

(kép: fotoklikk)

További híreink
Milyen deszkát használjunk otthoni barkácsoláshoz?
Számtalan megoldás közül lehet választani, de egyáltalán nem mindegy, hogy melyik számít a leghatékonyabbnak, melyik felel meg igazán az igényeinknek és mivel a legkönnye...
2024-03-14 17:40:46, Hírek, Aktuális Bővebben
70 milliós vesztegetéssel vádolják az MSZP két vezérét
Korrupció miatt gyanúsítottként hallgatta ki a nyomozó főügyészség Baja Ferenc volt szocialista minisztert.
2024-03-09 13:31:55, Hírek, Aktuális Bővebben
Novák Katalin utódját máris hazugságon kapták
Az államelnök apja csak egy szimpla náci szimpatizáns, szélsőjobboldali és antiszemita vidéki ügyvéd volt, nem a kommunista terror ártatlan áldozata – fogalmazott a Hvg36...
2024-03-02 16:17:20, Hírek, Aktuális Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Az ünnepi hangulatnak a szívünkben is jelen kell lennie, de sokat segíthetünk, ha az alkalomhoz illő dekoráció...
Bővebben >>