Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Ervin napja van.
Londonba költözött a háromszoros magyar olimpiai bajnok
2022-05-04 20:30:57
Londonba költözött a háromszoros magyar olimpiai bajnok

Londonba költözött a háromszoros magyar olimpiai bajnok

Az olimpiai bajnok kardvívó az RTL Reggeli című műsorának vendége volt, ahol elmesélte, hogy miért jutottak feleségével arra az elhatározásra, hogy székhelyüket egy időre Londonba teszik át.

 

„A tokiói olimpia után egy hosszú szünetre volt szükségem, igazából négy hónapig nem is nagyon edzettem, inkább könyveket olvastam és másféle dolgokkal kezdtem el foglalkozni” - nyilatkozta a bajnok, majd elárulta azt is, hogy miért volt szüksége egy ilyen hosszú szünetre.

 

„A négyhónapos leállásra azért volt szükség, hogy megelőzzük azt, hogy teljesen kiégjek. hátra kellett lépnem és pihennem ahhoz, hogy újra megtaláljam a lelkesedésemet a sportágam iránt” - mesélte Áron, aki ebben az időszakban költözött ki Londonba feleségével és bár azóta újra elkezdett versenyezni, továbbra is ingázik Budapest és London között.

 

"Nagyon érdekelt London mindig is, a feleségem pedig nemrégiben kapott egy álláslehetőséget kint ezért úgy döntöttünk, hogy kiköltözünk egy időre. Már újra versenyzek így jelenleg kétlaki életet élek, minden hónapban hazajövök egy vagy két hétre, de kint is edzek az angol válogatottal" - mesélte Áron, majd hozzátette, hogy sokkal nyugodtabb élete van Londonban: „kint nyugodtabb az életem: nem ismernek fel a metrón, senkit nem érdekel, hogy ott vagyok”.

 

További híreink
Neked milyen álmaid irodája?
Rengeteg olyan munkakör van, amelyet különböző méretű irodahelyiségekben kell végezni. Rutintalan irodista azt hihetné, hogy teljesen mindegy minden, a lényeg, hogy leg...
2024-04-17 10:50:40, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Magyar Péter, a hiányzó hős
Bármilyen előzmény nélkül, mint derült égből a villámcsapás, én is úgy találkoztam először Magyar Péter nevével - Bruck András FB-jegyzete.
2024-04-13 08:33:55, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Kovács államtitkár Magyar Péterről: ezt következmények nélkül nem lehet hosszú távon művelni
Szerinte Magyart elhagyta a felesége és ez bosszúállásra sarkallja.
2024-03-22 12:58:01, Hírek, Aktuális3 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Egy őrbottyáni földtulajdonos több mint kétmilliárd forintos kártalanítást követel, miután tervei szerint term...
Bővebben >>