Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma József napja van.
Londonba költözött a háromszoros magyar olimpiai bajnok
2022-05-04 20:30:57
Londonba költözött a háromszoros magyar olimpiai bajnok

Londonba költözött a háromszoros magyar olimpiai bajnok

Az olimpiai bajnok kardvívó az RTL Reggeli című műsorának vendége volt, ahol elmesélte, hogy miért jutottak feleségével arra az elhatározásra, hogy székhelyüket egy időre Londonba teszik át.

 

„A tokiói olimpia után egy hosszú szünetre volt szükségem, igazából négy hónapig nem is nagyon edzettem, inkább könyveket olvastam és másféle dolgokkal kezdtem el foglalkozni” - nyilatkozta a bajnok, majd elárulta azt is, hogy miért volt szüksége egy ilyen hosszú szünetre.

 

„A négyhónapos leállásra azért volt szükség, hogy megelőzzük azt, hogy teljesen kiégjek. hátra kellett lépnem és pihennem ahhoz, hogy újra megtaláljam a lelkesedésemet a sportágam iránt” - mesélte Áron, aki ebben az időszakban költözött ki Londonba feleségével és bár azóta újra elkezdett versenyezni, továbbra is ingázik Budapest és London között.

 

"Nagyon érdekelt London mindig is, a feleségem pedig nemrégiben kapott egy álláslehetőséget kint ezért úgy döntöttünk, hogy kiköltözünk egy időre. Már újra versenyzek így jelenleg kétlaki életet élek, minden hónapban hazajövök egy vagy két hétre, de kint is edzek az angol válogatottal" - mesélte Áron, majd hozzátette, hogy sokkal nyugodtabb élete van Londonban: „kint nyugodtabb az életem: nem ismernek fel a metrón, senkit nem érdekel, hogy ott vagyok”.

 

További híreink
Tegyük tisztába a fogalmakat!
Ma már a legtöbb cégnek szüksége van weboldalra vagy az internetes kereskedéshez webáruházra, és ennek kapcsán kerülnek előtérbe a domain és a tárhely fogalmak, amelyekrő...
2024-03-14 17:32:38, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Online is vehetünk autópálya-matricát
Sokan biztosan emlékeznek még azokra az időkre, amikor a benzinkúton kellett sorban állni a szélvédőre simítható, onnan aztán csak darabokban leszedhető autópálya-matri...
2024-03-14 17:32:36, Hírek, Aktuális3 Bővebben
A látványos álviták után külön egyezséget kötött a Momentum és a DK
A DK visszalépteti eddigi csepeli jelöltjét és beáll a momentumos Dukán András Ferenc polgármester jelölti kampánya mögé.
2024-03-02 16:17:16, Hírek, Aktuális3 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A krémlikőr rabjává válni olyan, mint belépni egy titkos kertbe, amely telis-tele van meglepetésekkel és felfe...
Bővebben >>