Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Zita napja van.
Magyar Péter a Varga Judit-interjúról
2024-03-28 21:01:25
Magyar Péter a Varga Judit-interjúról

Magyar Péter a Varga Judit-interjúról

Magyar szerint „tehát miközben Rogán Antal volt üzlettársa, Hajdú Péter tegnap a Karmelitában megírt forgatókönyv alapján előkészítette a bulvárinterjút, az ügyészség a cselekvés látszatát keltve meghallgatta a Schadl-Völner és társai ügyben a volt igazságügyi minisztert. Erről persze a propaganda elfelejtett tegnap beszámolni”.

 

Úgy folytatta: „az ügyészség mai bejelentése után már jobban érthető, hogy miért volt olyan sürgős tegnap este kirakni a videót, amiben mindenről szó esett, csak éppen az embereket valójában érdeklő kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem”.

 

Amint arról a 444.hu beszámolt, csütörtökön 10 órától sajtótájékoztatót tartott az ügyészség Magyar Péter keddi tanúmeghallgatásával kapcsolatban.

 

Fürcht Pál főügyész közölte: a Magyar-féle hangfelvételek egy tanúvallomás keretében le lettek foglalva, szemlézve. Ez a nyomozás folyamatban van”. Magyar Péter súlyos állításokat tett, be is hívták tanúként. „Ennél többet nem tudtunk tenni” – mondta hozzátéve, hogy szerdán Varga Juditot is kihallgatták, azt azonban a főügyész nem árulta el, mit mondott a volt igazságügyi miniszter.

 

Támadások érték őket - mondta Fürcht - , de szerinte az ügyészség független, szögezte le, hozzátéve: Polt Péter sem szorul mentegetésre, ő indítványozta Völner Pál, Boldog István és Simonka György mentelmi jogának felfüggesztését is.

 

Azzal kapcsolatban, hogy Rogánék kihúzattak részeket az iratokból, Fürcht azt mondta, az ügyészségnek lehetősége van segítséget kérni más szervezetektől, ezért nem csak egy irat van, több szervezetnél is vannak iratok.

 

Megismételte a keddi közleményt, hogy minden irat megvan, a sorsuk ismert.

 

„Terhünkre rótták, hogy nem tudjuk, ki az a Tóni, Barbara és Ádám. De igen, tudjuk, hogy kik. Azok, akikről önök is tudnak”– mondta a főügyész. „Vizsgáltuk, semmilyen 30 éves üzletről nem találtunk nyomot” – állította Frücht. Rogán Antalt és Nagy Ádámot sem hallgatták meg olyan ügyben, ami már vádemelésig jutott.

További híreink
Tudnivalók a helyes fogmosásról, nem csak gyerekeknek
Sokan úgy gondolják, hogy szájhigiénés oktatásra csak a gyerekeknek van szüksége, azonban a fogorvosok tapasztalatai alapján felnőttek számára sem árt az ismétlés. A hely...
2024-04-26 11:40:26, Hírek, Aktuális Bővebben
Ó, azok a fránya hormonok!
A hölgyek a hónap piros betűs napjain tapasztalhatják, hogy a hormonok játszadoznak velük. 40 éves kor felett a menstruáció rendszertelenné válhat, a tünetek erősödhetnek...
2024-04-26 11:38:45, Hírek, Aktuális Bővebben
Hagyományőrzés az iskolában
Bár az iskola elsősorban a tanulásról, a különféle tudományágak megismeréséről szól, ám mellette lehetőséget kell biztosítani a gyerekeknek a nemzeti tradíciók, szokáso...
2024-04-23 16:19:30, Hírek, Aktuális Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Hogy ez mit jelent a gyakorlatban? Az kétségtelen, hogy a villanyautókkal kapcsolatban a legtöbb kérdés a tö...
Bővebben >>