Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Ervin napja van.
Megfenyegették a Momentum főpolgármester-jelöltjét
2019-06-21 16:07:22
Megfenyegették a Momentum főpolgármester-jelöltjét

Megfenyegették a Momentum főpolgármester-jelöltjét

"Immár visszafordíthatatlanul közszereplő lettem. Ezt a levelet kézzel írva kaptam az otthoni címemre. Viszonylag gondos volt a doktor úr (ha már a nagyapám könyvéből tanult gyerekgyógyászatot, akkor gondolom, el is végezte). Látszik, hogy nem szereti pazarolni a helyet, jól kihasználja a papírt.

 

Igaz, hogy apám és nagyapám összefolyik - szerencsére apám nem a sírjában forog, jó egészségnek örvend és saját szíves közlése szerint büszke rám.

 

A szarházizásnál meg annál, hogy mit gondol rólam a 35 éve halott nagyapám, azért erősebb érveket is el tudok gondolni az általam mondottakkal szemben, annál is inkább, mert szoktam olyan dolgokat mondani, amik racionális vita tárgyai lehetnek.

 

(Itt szeretném mondani, hogy a vitatkozós leveleknek örülök, még akkor is, ha éppen nincs időm mindegyikre válaszolni, ami az egyik legnagyobb szomorúságom ebben a rohanásban, amit kampánynak hívnak.)

 

Szóval köszönöm szépen, doktor úr, jól vagyok, izgalmas ilyen leveleket kapni" - írta közösségi oldalán a Momentum jelöltje.

 

Utoljára frissítve: 2019-06-21 16:07:01

További híreink
Neked milyen álmaid irodája?
Rengeteg olyan munkakör van, amelyet különböző méretű irodahelyiségekben kell végezni. Rutintalan irodista azt hihetné, hogy teljesen mindegy minden, a lényeg, hogy leg...
2024-04-17 10:50:40, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Magyar Péter, a hiányzó hős
Bármilyen előzmény nélkül, mint derült égből a villámcsapás, én is úgy találkoztam először Magyar Péter nevével - Bruck András FB-jegyzete.
2024-04-13 08:33:55, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Kovács államtitkár Magyar Péterről: ezt következmények nélkül nem lehet hosszú távon művelni
Szerinte Magyart elhagyta a felesége és ez bosszúállásra sarkallja.
2024-03-22 12:58:01, Hírek, Aktuális3 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A használt laptopok piacán számos márkával találkozhatunk, de főleg a legnagyobbak jól bejáratott sorozatai tű...
Bővebben >>