Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Ervin napja van.
Meghalt a bántalmazott tápiószelei kislány
2014-01-11 14:21:39
Meghalt a bántalmazott tápiószelei kislány

Meghalt a bántalmazott tápiószelei kislány

Meghalt pénteken éjjel a gyanú szerint súlyosan bántalmazott kétéves kislány, akit életveszélyes állapotban szállítottak kórházba a mentők szerdán Tápiószeléről.

 

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság közlése szerint az üggyel kapcsolatban már korábban életveszélyt okozó testi sértés bűntett elkövetésének gyanúja miatt indítottak eljárást. 

 

Egy kétéves gyermeket súlyos törésekkel és fejsérülésekkel vittek kórházba Tápiószeléről. A kislányon állítólag korábbi bántalmazás nyomai is láthatók voltak.  A kislányt a fővárosi Heim Pál kórházban ápolták. A gyermeket a mentők információja szerint még lakhelyén újra kellett éleszteni.

 

Beluzsárné Belicza Andrea, a PMRFK szóvivője szombaton arról tájékoztatott, hogy a kislány pénteken késő este a kórházban meghalt. A rendőrség szakértők bevonásával vizsgálja az eset körülményeit - mondta. Hangsúlyozta: az életveszélyt okozó testi sértés minősítésen még nem változtattak, s egyelőre senkit sem hallgattak ki gyanúsítottként az ügyben.



-naan-   

További híreink
A kábítószer kereskedők a rács mögé kerültek
Jogerős ítélet született a kábítószer-kereskedők ügyében.
2024-02-13 21:14:44, Hírek, Rendőrségi hírek Bővebben
Nem éri meg fiktív számlákkal adót csalni
Sikeresen számolt fel egy fiktív számlák kibocsátására szakosodott bűnszervezetet a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Dél-dunántúli Bűnügyi Igazgatósága.
2024-02-09 21:04:59, Hírek, Rendőrségi hírek Bővebben
Letartóztatták a komlói rablópárost
A Pécsi Járásbíróság elrendelte egy fiatalkorú fiú és egy fiatal férfi letartóztatását egy hónapra a Komlón kétrendbeli felfegyverkezve elkövetett rablás bűntette miatt.
2024-01-29 21:07:26, Hírek, Rendőrségi hírek Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Sok családban megszokott dolog, hogy az olyan ünnepeken, mint a karácsony, csak a gyerekek kapnak nagy ajándék...
Bővebben >>