Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Ervin napja van.
Megújult környezet a kispesti diákoknak Káptalanfüreden
2016-06-17 20:30:13
Megújult környezet a kispesti diákoknak Káptalanfüreden

Megújult környezet a kispesti diákoknak Káptalanfüreden

Azóta befejeződtek a felújítások és az építkezések, a három új ház a fürdővel teljesen elkészült, így június elejétől már fogadhatta a diákokat a tábor – tájékoztatta az uj.kispest.hu-t a bejárás eredményéről Gajda Péter, a kerület polgármestere, akit két alpolgármester, Vinczek György és Kertész Csaba, valamint Zubor Attila, a Gazdasági Ellátó Szervezet vezetője és Bernát Péter kabinetfőnök kísért el Káptalanfüredre.

 

Gajda Péter hangsúlyozta: fontos az önkormányzat számára, hogy korszerű és kényelmes legyen a tábor, és azok a kispestiek – diákcsoportok és családok –, akik itt nyaralnak, komfortos körülmények között pihenhessenek.

További híreink
Hagyományőrzés az iskolában
Bár az iskola elsősorban a tanulásról, a különféle tudományágak megismeréséről szól, ám mellette lehetőséget kell biztosítani a gyerekeknek a nemzeti tradíciók, szokáso...
2024-04-23 16:19:30, Hírek, Aktuális Bővebben
A bántalmazott nép és a kritikát nem tűrő remény
Demokratának lenni, azt jelenti, hogy megengedjük magunknak és másoknak is azt, hogy kérdései, sőt kételyei legyenek – Perintfalvi Rita FB-jegyzete.
2024-04-21 10:22:49, Hírek, Aktuális Bővebben
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Aktuális Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Az Országos Színház Találkozón is látható lesz a Csirkefej, az egyik szereplő, Bacskó Tünde pedig az egyik jel...
Bővebben >>